Libnet.ro
UNICEF

09:00

Scor de handbal la un meci de fotbal din Romania. Un singur jucator a marcat de 13 ori. Cum s-a terminat meciul

Adevărul Adevărul,
Scor de handbal la un meci de fotbal din Romania. Un singur jucator a marcat de 13 ori. Cum s-a terminat meciul

Meciul dintre Gloria Cornesti, liderul ligii a 4-a pe Dambovita, si Bradul Moroeni va intra, cu siguranta, in istorie. Un singur jucator a marcat de 13 ori. continuă pe Adevărul

Barbatii din Romania se considera, la serviciu, printre cei mai discriminati din UE in raport cu femeile

Barbatii din Romania se considera printre cei mai discriminati europeni pe criteriu de sex la serviciu, dupa unguri si olandezi, in Romania, procentajul barbatilor care se considera discriminati fiind la.

Piata auto din Romania a crescut cu 20% in primul trimestru. Un sfert dintre masini sunt 4x4

Piata auto din Romania este pe un trend ascendent dupa primele 3 luni, cu aproape 36. 000 de masini noi vandute + 20%), din care 29. 500 autoturisme +26%) si 6. 500 autovehicule comerciale -0,6%). Dorinta romanilor pentru masinile cu tractiune.

Prima camera de eliberare a FURIEI din Romania, deschisa la Bucuresti. Clientii pot DISTRUGE obiecte pentru a elibera stresul

S-a deschis primul anger room din Romania, un loc in care puteti scapa de stres, distrugand obiecte care nu mai sunt de folos nimanui. Pentru numai 50 de lei, puteti sparge obiecte pentru a va elibera de furie.

S-a deschis primul anger room din Romania

S-a deschis primul anger room din Romania, la Bucuresti. Break Room este un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat. Toate acestea se intampla intr-un mediu controlat, in deplina siguranta. Scopul final este distractia,.

Primul anger room din Romania s-a deschis

Break Room, primul anger room din Romania, s-a deschis la Bucuresti, fiind un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat pentru sume intre 50 si 150 lei, pentru a scapa de stress fara consecinte si regrete.

Piata IT din Romania a crescut cu 14-15%, anul trecut

Piata IT din Romania a urcat in 2017 cu 14-15%, ritmul de crestere fiind similar celor inregistrate in 2014 - 2015, dar este amenintata de infrastructura defectuoasa, atrage atentia, luni, Euler Hermes, intr-un comunicat.

FedCup: Irina Begu a invins-o pe Timea Bacsinszky, in al doilea meci al confruntarii Romania Elvetia

Irina Begu, locul 38 WTA, a invins-o cu scorul de 6-4, 6-1, pe Timea Bacsinszky, locul 46 WTA in al doilea meci al confruntarii Romania Elvetia din FedCup. Romanca a inceput mai slab, condusa cu 2-0 in.

Un oras din Romania ales ca destinatie de vis: Tu l-ai vizitat?

Zilnic, portalul GEO recomanda la categoria Calatorii cate un loc neobisnuit de pe mapamond ca destinatia de vis a zilei. intre Marele Canion din Arizona, Cascada Victoria Devils Pool din Zambia, Eel Pie.

Forza Rossa inaugureaza in vara showroom-ul Aston Martin din Romania

Aston Martin, pentru prima data reprezentat oficial in Romania prin compania British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, va avea din vara intreaga gama de modele expuse in showroom-ul din Otopeni, aflat langa cel al .

The Empty Shop, primul magazin gol din Romania, a adunat 30 de tone de haine de la 10.000 de oameni

The Empty Shop, campania destinata donatiilor de haine initiata de Promenada si desfasurata in alte 12 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, a strans, in doua saptamani, peste 10. 000 de donatori si aproximativ 30 de tone de haine,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )