Libnet.ro
UNICEF

22:30

Se scrie ISTORIE la Singapore! Kim Jong-un merge la Casa Alba: Am dezvoltat o relatie foarte speciala

B1 B1,
Se scrie ISTORIE la Singapore! Kim Jong-un merge la Casa Alba: Am dezvoltat o relatie foarte speciala

Intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong-un s-a desfasurat neasteptat de bine, potrivit spuselor acestora. Liderii de la Washington si Phenian au discutat probleme legate de acordul nuclear, au semnat. continuă pe B1

Consilier de la Casa Alba, atac la Trudeau: Canada ne-a injunghiat in spate

Larry Kudlow, principalul consilier economic de la Casa Alba, il acuza pe prim-ministrul Canadei Justin Trudeau ca l-a tradat pe presedintele Donald Trump prin declaratii polarizante cu privire la politica comerciala, care risca sa ii afecteze imaginea liderului american in ajunul intalnirii istorice cu Kim Jong Un, relataza Reuters, citat de News. ro.

SCANDAL la CASA ALBA: Trump acuzat ca rupe DOCUMENTELE SECRETE si ca le arunca in cosul de gunoi

Donald Trump este in centrul unui nou scandal care a izbucnit la Casa Alba! Presedintele SUA este acuzat ca dupa ce citeste un document si considera ca nu are nicio relevanta, il rupe in mai multe bucati.

Cosmarul arhivarilor de la Casa Alba: Trump rupe documentele si le arunca in cosul de gunoi

Donald Trump are un obicei care le da mari batai de cap arhivarilor de la Casa Alba. Dupa ce citeste un document si considera ca nu are nicio relevanta, il rupe in mai multe bucati si il arunca in cosul de gunoi. Ori legea prevede conservarea tuturor actelor consultate de presedintele Statelor Unite.

Acuzatii grave de la Casa Alba! Premierul Canadei, invinuit de tradare

Larry Kudlow, principalul consilier economic de la Casa Alba, il acuza pe prim-ministrul Canadei Justin Trudeau ca l-a tradat pe presedintele Donald Trump prin declaratii polarizante cu privire la politica.

Rafael Nadal scrie istorie pe zgura de la Roland Garros: A castigat pentru a 11-a oara turneul

Rafael Nadal si-a asigurat cu siguranta titlul de cel mai bun jucator de tenis pe zgura din istorie! Duminica, spaniolul a triumfat pentru a 11-a oara in cariera la trofeul de la Roland Garros. Rafa Nadal s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )