Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sechestru pe 16 imobile, n valoare de peste 41 de milioane de lei, n dosarul lui Carmen Adamescu

Hotnews Hotnews,
 Sechestru pe 16 imobile, n valoare de peste 41 de milioane de lei, n dosarul lui Carmen Adamescu

Politistii au pus, joi, sechestru asigurator asupra a 16 bunuri imobile, in valoare totala de peste 41. 000 de lei, in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de delapidare, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

inca o lovitura pentru Carmen Adamescu. Sechestru pe 16 cladiri in valoare de peste 41 de milioane de lei

Politistii, sub indrumarea procurorilor, au pus, joi, sechestru asigurator asupra a 16 bunuri imobile, in valoare totala de peste 41. 000 de lei, in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de.

Primaria Capitalei vrea bani europeni pentru cumpararea a 100 de troleibuze, 130 autobuze hibride si 20 de tramvaie, n valoare de circa 740 milioane lei

Primaria Capitalei va depune o cerere de finatare pentru cumpararea a 100 de troleibuze si 130 autobuze hibride cu fonduri europene, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Valoarea proiectului este de circa 500 milioane lei, din care finantarea nerambursabila ar reprezenta circa 80% din proiect. Institutia va depune cereri de finantare si pentru modernizarea liniilor tramvaielor 1 si 10 cu fonduri europene.

Curtea de Apel Bucuresti obliga firma Salini Impregilo, constructorul autostrazii surpate de pe A1 Sibiu - Orastie, sa restituie peste 83 de milioane de lei Companiei de Autostrazi

Constructorul Lotului 3 al autostrazii A1 Sibiu - Orastie, tronson inchis circulatiei dupa ce o bucata de autostrada s-a surpat la scurt timp dupa inaugurare si care, ulterior, a fost reconstruita de la zero, ar urma sa restituie Companiei de Autostrazi peste 83 de milioane de lei, o suma castigata ca despagubiri la Curtea de Arbitraj de la Paris in 2017.

Carmen Adamescu, plasata sub control judiciar in dosarul de delapidare si evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la 48 de milioane de lei

Carmen Adamescu va fi cercetata sub control judiciar in dosarul de delapidare si evaziune fiscala cu prejudiciu estimat la aproape 48 de milioane de lei, au decis, joi seara, magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Anterior, ea a fost plasata in arest la domiciliu. Tot joi, politistii au anuntat ca in acest dosar au pus sechestru pe 16 imobile, estimate la 41 de milioane de lei.

Primaria Capitalei vrea sa acceseze circa 500 milioane lei din Fondul de mediu pentru a cumpara 100 de troleibuze si 130 autobuze hibride

Primaria Capitalei vrea sa acceseze bani din Fondul de Mediu pentru cumpararea a 100 de troleibuze si 130 autobuze hibride, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Valoarea proiectului este de circa 500 milioane lei, din care finantarea eligibila ar reprezenta circa 80% din proiect. Institutia vrea bani europeni si pentru modernizarea liniilor tramvaielor 1 si 10 cu fonduri europene.

Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 648,5 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 124 de luni, la un randament mediu de 5,15% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Fonduri europene 2018: Peste 29 milioane Euro pentru firme IT mici si mijlocii. Descarca ghidul solicitantului

Microintreprinderile si firmele mici si mijlicii IMM) din domeniul tehnologiei informatiei ITC) vor putea obtine noi fonduri europene, printr-o linie de finantare in valoare totala de peste 29 de milioane de euro pentru care s-a anuntat perioada de depunere online a proiectelor.

Trei spitale din Alba primesc finantare pentru aparatura si echipamente in valoare de aproape 4 milioane de lei

Ministerul Sanatatii, prin Directia de Sanatate Publica DSP) Alba, aloca aproape 4 milioane de lei pentru achizitia de aparatura si echipamente medicale necesare in trei spitale din judet.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale, plus de 70 de milioane de lei la Recreere si Religie

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei.

Rectificare bugetara la Primaria Capitalei. Minus de peste 200 de milioane lei la Strazi si Spitale

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )