Libnet.ro
UNICEF

19:00

Secretarul de stat in MAE Cristian Winzer a demisionat din functie

Antena3 Antena3,
Secretarul de stat in MAE Cristian Winzer a demisionat din functie

Cristian Winzer, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe, anunta, pe pagina sa de Facebook, ca si-a inaintat luni demisia din functie. Winzer lucra in echipa ministrului delegat pentru Afaceri. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, reactie dupa ce Victor Negrescu a demisionat din functia de ministru al Afacerilor Europene: Nu stie sa lucreze in echipa

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a demisionat din functie, in urma unei sedinte de guvern tensionata. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat la Antena 3 La.

Prima reactie a ministrului Victor Negrescu, dupa ce s-a spus ca a demisionat din Guvern

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a precizat sambata, pentru AGERPRES, in contextul informatiilor din mass-media privind o demisie a sa din functie, ca isi rezerva dreptul sa isi ex.

Viorel Catarama a demisionat din PNL

Viorel Catarama, a anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, ca a demisionat din Partidul National Liberal si ca va infiinta o noua formatiune cu numele Dreapta Liberala DL), urmand ca in 2019 sa.

Directorul Agerpres si-a dat demisia. Alex Giboi urma sa fie schimbat oricum din functie

Directorul Agerpres, Alex Giboi, si-a dat demisia din functie. Giboi urma sa fie schimbat din functie. Tocmai am trimis demisia mea din pozitia de director general al AGERPRES catre institutiile respective.

Ministerul Sanatatii a sanctionat 23 manageri de spitale, cea mai drastica sanctiune fiind schimbarea din functie

Ministerul Sanatatii s-a sesizat de 47 de ori in ultimele noua luni pentru nerespectarea anumitor proceduri sau protocoale si a sanctionat 23 de manageri de spitale, cea mai drastica sanctiune fiind schimbarea din functie, a anuntat, luni, ministrul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )