Libnet.ro
UNICEF

12:45

Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat. Cine a fost, de fapt, tatal sau si legaturile cu securitatea

Playtech Playtech,
Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat. Cine a fost, de fapt, tatal sau si legaturile cu securitatea

Doctorul Alexandru Rafila, cel putin in aceasta perioada, a fost unul din cei mai vizibili vorbitori in timp de criza. Reprezentatul OMS pentru Romania, din punct de vedere profesional, doctorului Rafila nu i se poate reprosa nimic. Secretul lui Alexandru Rafila s-a aflat Profesorul Alexandru Rafila este in prezent seful Departamentului de microbiologie al Universitatii . continuă pe Playtech

ALEXANDRU RAFILA: Daca as fi fost ministrul Sanatatii, in primul rand as fi circulat mai putin prin tara, in vizite de lucru

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca, daca ar fi condus Ministerul Sanatatii in aceasta perioada, nu ar fi mers in teritoriu atat de mult cum o face Nelu Tataru pentru ca nu e momentul pentru vizite de lucru, conform News. ro.

Alexandru Rafila, intrebat cu cine a votat la ultimele alegeri prezidentiale: Dumneavoastra ati fi votat cu Viorica Dancila daca erati membru al PSD?

Medicul Alexandru Rafila, recent intrat in PSD, a declarat ca nu a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019, intrucat credibilitatea pentru reprezentarea unei tari cum este Romania nu ca era cea potrivita.

Ce spune un istoric despre relatia dintre tatal lui Alexandru Rafila si Securitate. Si tatal premierului Orban a fost securist

Tatal lui Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, a fost comandant al Serviciului judetean de Securitate Arad si a fost exclus din Partidul Comunist in mai-iunie 1949, sustine istoricul Mihai Burcea. Tot in anii 40-50, si tatal premierului Ludovic Orban a fost ofiter de securitate in Brasov.

Alexandru Rafila: Tatal meu a lucrat, pana in iunie 1949, in aparatul Securitatii, dar nu a fost implicat in masacrul taranilor. Nu vad unde e vina mea pentru ca sunt fiul tatalui meu (VIDEO)

Alexandru Rafila, candidat PSD la Camera Deputatilor, a confirmat duminica seara, pentru B1 TV, ca este fiul lui Alexandru Rafila senior, fost sef al Securitatii Arad. Presa a relatat recent ca seniorul a fost re.

ALEXANDRU RAFILA, DESPRE REACTIILE PRIMITE DUPA INTRAREA IN POLITICA: Reactiile au fost de incurajare, dar si de reticenta

Profesorul Alexandru Rafila a marturisit ca anuntul privind intrarea sa in politica, in Partidul Social Democrat, a avut reactii de incurajare, intr-o anumita masura, dar si de reticenta pentru ca zona politica din Romania nu are cea mai buna reputatie iar in PSD s-au intamplat, in ultimii ani, lucruri care nu au legatura cu social-democratia, transmite News. ro.

Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, umiliti de Ludovic Orban. Ce mesaj le transmite premierul dupa ce au devenit membri PSD

Inscrierea pe listele PSD ale celor doua figuri importante in pandemia de COVID-19 au adus nemultumiri uriase premierului Romaniei. Astfel, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Adrian Streinu- Cercel, managerul de la Matei Bals, au fost aspru criticati de Ludovic Orban. Cei doi si-au anuntat candidatura pe listele PSD de la alegerile parlamentare, ceea .

Alexandru Rafila, avere colosala. Cat de bogat e reprezentantul Romaniei la OMS

Ieri, intr-o conferinta de presa, PSD anunta candidatura doctorului Alexandru Rafila la Parlamentare, de pe listele de partid. Reprezentatul OMS pentru Romania, Alexandru Rafila, in afara de a fi un bun specialist, este si un om extrem de bogat. Cel putin asa arata declaratiile sale de avere. Alexandru Rafila, avere colosala Presa de weekend a .

Alexandru Rafila il ataca pe Tataru. Ce ar fi facut diferit daca ar fi fost ministrul Sanatatii

Medicul Alexandru Rafila, cel care a intrat de curand in PSD si va deschide listele partidului pentru Camera Deputatilor, afirma ca, daca ar fi condus Ministerul Sanatatii in aceasta perioada, nu ar fi mers in teritoriu atat de mult precum Nelu Tataru.

ALEXANDRU RAFILA: Ar fi o idee foarte buna ca masca sa fie obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti

Profesorul Alexandru Rafila considera ca se impune purtarea mastii pe strada in Bucuresti, dupa explozia de cazuri de coronavirus.

Alexandru Rafila rupe tacerea. Cati oameni se imbolnavesc zilnic, de fapt, in Romania. Cifra e alarmanta!

Numarul cazurilor de COVID-19 ne inspaimanta de la zi la zi, dar ceea ce poate nu stiu cetatenii este ca acest numar anuntat zilnic de catre Grupul de Comunicare Strategica nu reprezinta decat o parte extrem de mica fata de numarul persoanelor care au trecut prin aceasta infectie cu noul coronavirus. Alexandru Rafila a prezentat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )