Libnet.ro
UNICEF

17:00

Secretul TINERETII FARA BATRANETE! Una din cele mai mari actrite se da pe fata cu o CREMA CU EXTRACT DE PREPUT DE BEBELUS COREEAN! (VIDEO)

B1 B1,
Secretul TINERETII FARA BATRANETE! Una din cele mai mari actrite se da pe fata cu o CREMA CU EXTRACT DE PREPUT DE BEBELUS COREEAN! (VIDEO)

Actrita Sandra Bullock, ajunsa acum la 54 de ani, are unul dintre cele mai bizare ritualuri de frumusete! Vedeta de la Hollywood, care nu isi tradeaza absolut deloc varsta, face tot posibilul sa aiba un ten. continuă pe B1

Secretul tineretii fara batranete descoperit de cercetatori. Ce trebuie sa faci ca sa nu imbatranesti

Intr-un studiu publicat in BMC Cell Biology, se arata ca celulele corpului uman pot fi rejuvenate cu ajutorul unor substante chimice aflate in doua alimente destul de indragite de oameni. Studiul a fost realizat la.

Orchestra Uniunii Europene, finantata si coordonata de Ministerul Culturii, va cuprinde 3-4 muzicieni din cele mai importante ansambluri muzicale ale UE

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale a lansat, marti, in dezbatere publica proiectul de Hotarare privind organizarea si finantarea Orchestrei Uniunii Europene. Textul Ordonantei prevede ca pentru acest proiect vor fi selectati cate 3-4 muzicieni din cele mai importante orchestre ale statelor membre UE.

Una dintre cele mai IUBITE actrite din Romania este DOBORATA de problemele de sanatate: O, Doamne, da-mi putere! (FOTO)

Actrita Natasa Raab nu scapa deloc de probleme. Bolile nemiloase i-au lovit intreaga familie, iar aceasta traieste un adevarat cosmar. Aceasta a avut cancer uterin in tinerete, iar acum fratele ei este cel.

PROBLEME GRAVE DE SANATATE! Una din cele mai cunoscute actrite a ajuns de URGENTA pe patul de spital (FOTO)

Una din cele mai apreciate actrite de telenovele se confrunta cu probleme de sanatate. Frumoasa Elizabeth Alvarez a ajuns de urgenta pe mana medicilor. Vestea a fost data chiar de actrita, de pe patul de.

Elena Gheorghe, BATUTA ZDRAVAN! I s-a tras de la fratele ei, faimosul Costin de la Exatlon: O sa tin minte toata viata! (FOTO)

Elena Gheorhe, una din cele mai indragite cantarete din Romania, a facut o marturisire neasteptata. Artista a povestit o intamplare din copilarile cand a primit o cafteala serioasa din cauza ca l-a.

Mergea in fiecare zi cu autobuzul, insa, intr-una din zile, tanara l-a observat mai cu atentie pe sofer. A inteles atunci totul

Mergea in fiecare zi cu autobuzul, insa,intr-una din zile l-a observat mai cu atentie pe sofer. Atunci a inteles totul, iar viata a luat o intorsatura cu totul neasteptata. Mai precis, Laura.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai curajoase zodii. Nu renunta, oricat de dificil ar fi

Acestea sunt cele mai determinate, cele mai curajoase si cele mai hotarate zodii. Ele vor merge mereu inainte, oricat de dificil ar fi si orice le-ar spune cei din jur. Taur.

Care sunt cele mai sigurerecipiente de plastic in functie de codurile inscriptionate

Plasticul este unul dintre cele mai folosite materiale. Trebuie, insa, sa stiti ca exista diferite tipuri, iar unele sunt mai nocive decat altele. Codurile 1, 2, 4 si 5 sunt considerate mai.

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

Dacia electrica - Istoria de 10 ani a unei iluzii. De ce nu va aparea prea curnd si ct costa acum cele mai ieftine masini electrice

Acum zece ani directorul Dacia de atunci spunea ca masina electrica ar putea fi lansata peste un deceniu. Am ajuns in acel punct si Dacia electrica nu exista pe strada, ci este subiect de stiri adeseori exagerate. De ce nu a aparut Dacia care se poate incarca la priza, ce au spus sefii de la Renault in toti acesti ani si cand ar fi o sansa ca Dacia electrica sa apara? in articol puteti citi depsre aceste lucruri, dar si despre cat costa cele mai ieftine masini electrice in ziua de azi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )