Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretul unui preparat romanesc delicios. Cum faci ciorba de perisoare, cat se fierbe si cu ce se drege

Adevărul Adevărul,
Secretul unui preparat romanesc delicios. Cum faci ciorba de perisoare, cat se fierbe si cu ce se drege

Radu Anton Roman, maestrul gastronomiei romanesti, are o reteta perfecta pentru ciorba de perisoare. Daca se respecta intocmai pasii gatirii, reusita este asigurata. Ingredientele si secretele mancarii delicioase, nelipsita din bucataria romaneasca, le regasim in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia). continuă pe Adevărul

Cum faci ciorba de ceapa cu zeama de varza. Reteta preparatului care iti va asigura un pranz delicios

O ciorba deosebit de gustoasa, in care se imbina aroma carnii cu savoarea legumelor si acreala zemii de varza, este preparatul cu care veti incanta papilele gustative ale celor dragi la pranz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )