Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sedinta a Coalitiei PSD-ALDE inainte de anuntul lui Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
 Sedinta a Coalitiei PSD-ALDE inainte de anuntul lui Tudorel Toader

Coalitia PSD-ALDE arediscutii, joi, in biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament, inainte de anuntul pe care urmeaza sa-l faca ministrul Tudorel Toader la ora 18:00. Biroul lui Liviu Dragnea a fost. continuă pe Antena3

Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe.

Liderii PSD se strang in sedinta exact cu o zi inainte de anuntul lui Tudorel Toader privind soarta lui Kovesi

Dupa marile scandaluri interne care au dus la demiterea lui Grindeanu si a lui Tudose in Comitetul Executiv, Liviu Dragnea reinvie Biroul Permanent al PSD si cheama liderii partidului in sedinta pentru a.

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Procurorul general, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar reafirma, dupa dupa anuntul lui Tudorel Toader privind declansarea procedurii de revocare a sefei DNA, ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi.

Site-ul Ministerului Justitiei a cazut dupa anuntul facut de Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

Kovesi sub presiune. Anuntul lui Tudorel Toader privind revocarea sau nu a sefei DNA, tratat pe larg in presa internationala

O noua lupta intre Romania si Comisia Europeana pe tema statului de drept s-ar putea declansa odata cu publicarea raportului cu privire la DNA, scrie Financial Times intr-un material in care analizeaza.

Lovitura primita de Tudorel Toader la scurt timp dupa ce a cerut revocarea lui Kovesi

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

Liderii coalitiei, intalnire de ULTIM MOMENT inaintea anuntului lui Tudorel Toader

Anuntul pe care il va face ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, agita spiritile in coalitia de guvernare. Cu doar cateva ore inaintea marelui anuntul,.

Cu cine S-A iNTALNIT Tudorel Toader sa vorbeasca despre legile justitiei, cu cateva ore inainte de ANUNTUL despre Kovesi

Tudorel Toader, intalnire de ultim moment, chiar in ziua in care ministrul Justitiei urmeaza sa prezinte raportul privind activitatea manageriala a DNA. Potrivit unui comunicat al Ministerului Justitiei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )