Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru reexaminarea a Legii bugetului de stat pe anul 2019

Adevărul Adevărul,
Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru reexaminarea a Legii bugetului de stat pe anul 2019

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, in sedinta comuna pentru a reexamina, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, Legea bugetului de stat pe anul 2019. Seful statului considera ca alocarea resurselor bugetare este, pe de o parte, fundamentata pe o prognoza nerealista, iar pe de alta parte, nu asigura o reala functionare a unor institutii publice cu rol esential in societate. continuă pe Adevărul

Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru reexaminarea Legii bugetului

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, in sedinta comuna pentru a reexamina, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, Legea bugetului de stat pe anul 2019. Seful statului considera ca alocarea resurselor bugetare este, pe de o parte, fundamentata pe o prognoza nerealista, iar pe de alta parte, nu asigura o reala functionare a unor institutii publice cu rol esential in societate.

Ancheta privind activitatea TAROM. Decizia Camerei Deputatilor

Comisia pentru transporturi a Camerei Deputatilor a aprobat, marti, demararea unei anchete privind activitatea TAROM, deputatii urmand sa verifice, printre altele, cadrul legislativ in care isi desfasoara.

PARLAMENT: Plen comun astazi, pentru reexaminarea proiectului bugetului de stat pe 2019

Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor au decis ca astazi, incepand cu ora 14,00, plenul reunit al Parlamentului sa reexamineze proiectul bugetului de stat pe anul in curs, ca urmare a cererii presedintelui Iohannis.

Ministrul Educatiei, invitat luni la Ora Guvernului in plenul Camerei Deputatilor

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, este invitata luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului.

LA ORA GUVERNULUI: Ecaterina Andronescu - astazi, in plenul Camerei Deputatilor

Ministrul educatiei nationale, Ecaterina Andronescu, este invitata, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului.

CAMERA DEPUTATILOR: Comisia pentru transporturi a aprobat o ancheta privind activitatea TAROM

Comisia pentru transporturi a aprobat o ancheta privind activitatea TAROM.

Liviu Pop: Este inacceptabil ca actorii sa sustina protestele ilegale ale magistratilor / Procurorii si judecatorii care protesteaza se tem ca vor raspunde pentru abuzurile savarsite si pentru incalcarea legii

Senatorul PSD Liviu Pop spune ca este inacceptabil ca actorii sa sustina protestele ilegale ale magistratilor si ii intreaba de ce nu au iesit in strada sa protesteze fata de protocoalele cu SRI. El mai sustine, la RFI, ca Sectia speciala de anchetare a magistratilor nu este un instrument politic si crede ca magistratii care protesteaza se tem ca la un moment dat vor raspunde pentru abuzurile savarsite si pentru incalcarea legii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )