Libnet.ro
UNICEF

11:45

Sedinta cruciala la PSD. O noua confruntare Dragnea-Tudose

Antena3 Antena3,
Sedinta cruciala la PSD. O noua confruntare Dragnea-Tudose

Liviu Dragnea si Mihai Tudose pleaca, joi seara, la Herculane, unde va avea loc Comitetul Executiv al PSD. Posibil sa fie o sedinta cu scantei, dupa aparitia noului dosar penal pentru seful PSD. Surse. continuă pe Antena3

Ce pregateste PSD dupa acuzarea lui Liviu Dragnea

In PSD este fierbere dupa punerea sub acuzare a lui Liviu Dragnea. Pe de o parte, se vorbeste despre organizarea unui mega-miting de sustinere pentru presedintele PSD si-l acuza pe Iohannis ca foloseste.

Un vicepresedinte PSD ii cere demisia lui Liviu Dragnea

Vicepresedintele PSD Dambovita Fanut Costea a afirmat la un post local de televiziune ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor. Da! Liviu.

Liviu Dragnea: In sedinta conducerii PSD s-ar putea discuta de un miting, dar care sa aiba sens

Comitetul Executiv National al PSD poate discuta despre organizarea unui miting, dar care sa aiba sens, dar deocamdata acest subiect nu exista pe agenda, a declarat joi seara presedintele partidului, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea, suparat pe raportul MCV: in permanenta sunt ingrijorari

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Herculane, unde urmeaza sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca nu crede ca Mecanismul de Cooperare si Verificare se va ridica.

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si fraudare de fonduri

ACTUALIZARE 15:31 Gheorghe Piperea: Cat timp o sa mai polueze agenda publica problemele personale ale unui singur om? Consilierul onorific al premierului Mihai Tudose, Gheorghe Piperea il critica pe liderul PSD Liviu Dragnea pentru faptul ca nu demisioneaza si este de parere ca avem si altceva de facut decat sa urmarim epopeea judiciara interminabila a domnului Dragnea. *ACTUALIZARE 15:21 Tariceanu, despre noul dosar al lui Dragnea: O incercare de rasturnare a actualei coalitii si a Guvernului *ACTUALIZARE 13:51 Orban, despre Dragnea la DNA: Nu mi se pare normal sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune *ACTUALIZARE 13:40 Badalau, despre noul dosar al lui Dragnea: Pana nu se pronunta o instanta, nu putem sti *ACTUALIZARE 13:20 Iordache, despre liderii PSD care l-au sustinut pe Dragnea la DNA: Un act de solidaritate, poti sa sustii un coleg intr-un moment dificil *ACTUALIZARE 12:26 Klemm s-a intanit cu Dragnea, dupa audierea acestuia *ACTUALIZARE 12:16 Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 10:05 Liderul PSD a iesit de la DNA, fara a face declaratii *ACTUALIZARE 9:15 Liviu Dragnea a ajuns la DNA, unde a fost asteptat de catre zeci de membri ai PSD.

USR a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

Liderul deputatilor USR, Cristian Seidler, i-a cerut in sedinta de plen demisia presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pus luni sub acuzare de DNA in dosarul Teldrum. Dragnea nu a fost prezent marti la sedinta de plen.

Politic show: Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea; Cinci asemanari frapante intre dosarul lui Liviu Dragnea si cel al Elenei Udrea; Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Cum a declansat Oficiul European Antifrauda ancheta in dosarul lui Liviu Dragnea. Liderul PSD este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, fraude europene si abuz in serviciu, infractiuni care i-ar putea aduce si sapte ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat. Dupa ce i-a cerut demisia lui Dragnea, consilierul Piperea pleaca el din Guvern. Avocatul Gheorghe Piperea si-a anuntat, luni seara, demisia din functia de consilier onorific al primului-ministru, demisia sa survenind la cateva ore dupa un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa noul dosar penal: Nu demisionez. Este un atac violent, miza fiind preluarea PSD. Coalitia nu e afectata, eu sunt afectat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca nu demisioneaza nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nici din fruntea partidului, dupa ce procurorii DNA l-au pus azi sub acuzare in dosarul Teldrum, cu un prejudiciu de 27 de milioane de euro. Dragnea s-a ferit sa spuna ca e un dosar politic, dar sustine ca miza este preluarea PSD.

Liviu Dragnea despre un posibil miting PSD: Nu voi vrea niciodata miting pentru sustinerea mea, dar nu o sa opresc pe nimeni daca se va dori miting pentru sustinerea programului de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a respins luni ideea unui miting pentru sustinerea sa in legatura cu noul dosar de la DNA. Intrebat de ziaristi despre un eventual miting al PSD, Dragnea a spus: Nu voi vrea niciodata un miting pentru sustinerea mea. Daca se va dori insa un miting pentru sustinerea programului de guvernare, nu o sa opresc pe nimeni niciodata.

intalnire Hans Klemm-Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD s-a prezentat la DNA

Ambasadorul SUA la Bucuresti, in biroul lui Liviu Dragnea. Hans Klemm s-a intalnit cu seful PSD dupa ce acesta s-a intors de la DNA, informeaza Digi 24. Liviu Dragnea a fost audiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )