Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sedinta de Guvern, 6 decembrie 2019. Ce le-a cerut Ludovic Orban tuturor ministrilor din cabinetul sau

Playtech Playtech,
Sedinta de Guvern, 6 decembrie 2019. Ce le-a cerut Ludovic Orban tuturor ministrilor din cabinetul sau

Primul ministru al Romaniei a avut o cerinta cat se poate de importanta, pe care le-a adresat-o ministrilor din cabinetul sau, in sedinta de guvern de vineri, pe 6 decembrie 2019. Ludovic Orban a facut si o serie de declaratii in acest sens, fiind o intalnire oficiala a celui mai nou Executiv marcata printr-o discutie . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Am ca obiectiv ca la sedinta de Guvern de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea. Eu am ca obiectiv ca la sedinta de Guvern -.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in sedinta de Guvern, ca executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul include prorogarea unor termene prevazute in legile justitiei, legea plafoanelor bugetare si abrogarea ordonantei 51, pentru a permite decontarea transportului elevilor. Va urma apoi asumarea raspunderii pe abrogarea unor prevederi din OUG 114, cunoscuta si ca ordonanta lacomiei.

Ludovic Orban anunta asumarea raspunderii pe mai multe pachete legislative

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern de vineri ca Executivul isi va asuma raspunderea pe doua pachete legislative. Unul dintre acestea este legat de legile Justitiei, iar al doilea.

Ludovic Orban spune ca mandatul presedintelui ANI inceteaza in decembrie

Premierul Ludovic Orban spune ca exista riscul ca Agentia Nationala de Integritate ANI) sa ramana fara conducere, intrucat mandatul presedintelui institutiei expira in aceasta luna si nu este ales Consiliul National de Integritate care sa desemneze o noua conducere. El afirma ca se analizeaza mai multe posibilitati de rezolvare a situatiei.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Este firesc ca intre presedinte si guvern sa existe un dialog permanent

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a dezvaluit cum a decurs intalirea de joi dimineata de la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis. Acesta a spus ca discutiile s-au concentrat pe coordonarea politicilor.

Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea privind modificarea Legilor Justitiei si a OUG.

Ludovic Orban cere ministrilor atentie cu cheltuielile pe final de an

Ludovic Orban i-a avertizatpe ministri sa fie atenti cu cheltuielile la sfarsit de an, pentru a nu avea un deficit bugetar mai mare decat cel programat. Orban le-a cerut ministrilor sa fie.

LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii Guvernului pe doua pachete de legi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca guvernul isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

LUDOVIC ORBAN: Modificarea OUG 114 pe 2018 si prorogarea unor termene pe legile Justitiei vor fi incluse in asumarea raspunderii guvernamentale

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca acesta isi va asuma raspunderea pe doua pachete de legi. Primul vizeaza modificari ale legilor justitiei, legea plafoanelor necesara pentru bugetul pe 2020 si ordionanta privind transportul elevilor. A doua angajare de raspundere va viza abrogarea prevederilor catastrofalei OUG 114, a precizat premierul.

Ce se intampla cu salariul minim, in 2020. Ludovic Orban sustine cresterea acestui tip de venit

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie, odata cu debutul anului 2020. Pentru ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la finalizarea lui 2019, noul Executiv a luat cateva hotarari, legate de bugetul romanilor. Aici a fost inclusa si o noua propunere in ceea ce priveste acest .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )