Libnet.ro
UNICEF

19:15

Sedinta de Guvern cu mize uriase. Ludovic Orban: Demaram procedura asumarii raspunderii pe cele trei proiecte

Antena3 Antena3,
Sedinta de Guvern cu mize uriase. Ludovic Orban: Demaram procedura asumarii raspunderii pe cele trei proiecte

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca sedinta de Guvern va avea doua parti, iar in cadrul acesteia va fi demarata procedura asumarii raspunderii pe cele trei proiecte - modificarile la legile Justitiei, abrogarea Ordonantei 511019 si legea plafoanelor bugetare. continuă pe Antena3

Orban: Demaram procedura angajarii raspunderii Guvernului pe trei proiecte - Legile Justitiei, OUG 51, Legea plafoanelor bugetare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la inceputul sedintei de guvern, ca marti demareaza procedura angajarii raspunderii Guvernului in Parlament pe trei proiecte legislative: in cazul Legilor Justitiei, pe.

Orban, catre oamenii de afaceri: Nu exista vreun proiect privind cresterea vrstei de pensionare n maxim 10 zile demaram procedura de angajare a raspunderii pentru a abroga OUG 114

Premierul Ludovic Orban spune ca nu exista un proiect privind cresterea varstei de pensionare, precizand ca declaratiile sale se refereau la faptul ca in anumite domenii, cum sunt Educatia, Cultura sau Sanatatea, ar trebui sa se permita angajatilor sa lucreze, de exemplu, pana la 70 de ani. Premierul a facut aceste precizari marti seara la o intalnire cu Federatia Patronala Concordia, in care a anuntat si ca, in maximum 10 zile, Guvernul va demara procedura de angajare a raspunderii pentru abrogarea in mare parte a OUG 114.

Sedinta de Guvern cu mize uriase: Executivul sesizeaza Parlamentul cu privire la angajarea raspunderii pe trei pachete de legi

Guvernul va sesiza Paramentul cu privire la asumarea raspunderii pe trei pachete de legi, respectiv prorogarea unor termene in Justitie, abrogarea OUG 51 2019 privind transportul public, pentru reintroducerea transportului elevilor in sistemul de servicii publice si Legea plafoanelor, necesara pentru aprobarea bugetului pe 2020.

Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sedinta de Guvern de marti va avea doua parti, iar in cadrul a.

Ludovic Orban a descoperit-o abia dupa o luna pe preferata lui Dragnea in Guvern si a dat-o afara

Premierul Ludovic Orban a eliberat-o pe Sevil Shhaideh din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial, la mai bine de o luna dupa ce.

Ludovic Orban, mesaj catre primari despre PNDL: Domnii primari trebuie sa nteleaga ca nu mai pot servi spre decontare lucrari neefectuate

Premierul Ludovic Orban i-a cerut marti ministrului Dezvoltarii, Ion Stefan, sa realizeze intr-o saptamana un raport privind situatiile de lucrari pe PNDL, in care sa fie evidentiate cele care nu corespund cu realizarea lor efectiva. Nu platim nimic din ceea ce nu corespunde realitatii din teren, a spus Orban, la inceputul sedintei de Guvern.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Finul ambasadorului Romaniei la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

Ionel Ovidiu Bogdan, finul ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a fost numit secretar de stat in Guvern, la Cancelaria premierului Ludovic Orban.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

Profesorii pensionari ar putea avea de ales ntre pensie si salariu Ludovic Orban: n momentul n care creezi o exceptie, deschizi cutia Pandorei

Profesorii pensionari vor avea de ales intre pensie si salariul pe care il obtin in sistemul de educatie. Premierul Ludovic Orban a spus marti, intr-o conferinta de presa, ca in privinta dascalilor Guvernul se gandeste daca va crea o exceptie. Stiti cum e, in momentul in care faci exceptii deschizi poarta la exceptii pentru orice categorie. Ne gandim!, a spus premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )