Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sedinta la Palatul Cotroceni, la ora 15.00: Iohannis discuta cu Orban, Tataru si Arafat despre gestionarea epidemiei de COVID-19

B1 B1,
Sedinta la Palatul Cotroceni, la ora 15.00: Iohannis discuta cu Orban, Tataru si Arafat despre gestionarea epidemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, la ora 15. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni. in cadrul discutiilor se va face o de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de vaccinarea anti-COVID. Vor participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Luni, presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca la Palatul Cotroceni, cu ministrii Sanatatii, Apararii si de Interne. Tema sedintei priveste stabilirea tuturor aspectelor cu privire la.

Conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis va raspunde la intrebarile jurnalistilor de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri seara, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului va raspunde la intrebarile jurnalistilor incepand.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 19.00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Reprezentantii Presedintiei nu au precizat pe ce tema va face.

intalnire la Palatul Cotroceni pe tema vaccinarii anti-COVID; participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, la Palatul Cotroceni, o sedinta cu ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne, pentru a clarifica toate aspectele care tin de campania de vaccinare anti-COVID, scrie Agerpres. Seful statului a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute intalnirea de la Cotroceni. in chestiunea vaccinarii, campania de vaccinare trebuie sa fie un succes si ca atare, dupa parerea mea, campania de vaccinare este o chestiune de securitate nationala. Pentru asta am convocat o sedinta pentru luni, la care vor participa, in afara de mine, ministrul Apararii, ministrul de Interne si al Sanatatii si vom clarifica toate aspectele care tin de campania de vaccinare ca si chestiune de securitate nationala, a spus Iohannis.

ASTAZI: intalnire la Palatul Cotroceni pe tema vaccinarii anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis va avea astazi, la Palatul Cotroceni, o sedinta cu ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne, pentru a clarifica toate aspectele care tin de campania de vaccinare anti-COVID, conform Agerpres.

Palatul Cotroceni, iluminat in portocaliu. Administratia Prezidentiala se alatura campaniei Construim o lume portocalie! Oprim violenta impotriva femeilor!

Administratia Prezidentiala anunta ca se alatura campaniei Construim o lume portocalie! Oprim violenta impotriva femeilor!, cu ocazia Zilei Internationale a eliminarii violentei impotriva fetelor si a femeilor, astfel ca Palatul Cotroceni va fi iluminat in portocaliu, miercuri seara.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )