Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sediul PSD Mures, vandalizat cu mai multe borcane cu gem. Nu ntelegem acest mod violent de a ti exprima opinia politica

Hotnews Hotnews,
 Sediul PSD Mures, vandalizat cu mai multe borcane cu gem. Nu ntelegem acest mod violent de a ti exprima opinia politica

PSD Mures a anuntat pe Facebook ca sediul partidului a fost vandalizat in noaptea de joi spre vineri cand persoane necunoscute au aruncat cu borcane cu gem in reclama amplasata deasupra intrarii. Nu intelegem acest mod violent de a iti exprima opinia politica, simpatia sau antipatia pentru o anumita formatiune, comenteaza reprezentantii PSD Mures pe Facebook. continuă pe Hotnews

Sediu PSD, vandalizat dupa condamnarea lui Dragnea. Care a fost reactia partidului (FOTO)

Sediul PSD din Targu-Mures a fost vandalizat joi noapte cu mai multe borcane cu gem. De asemenea, reclama luminoasa amplasata deasupra intrarii in sediu a fost sparta. Astfel, reprezentantii PSD.

Mai multe filiale PSD si ministere din guvernul Dancila au transmis mesaje de sustinere pentru Liviu Dragnea

Ministerele din guvernul Dancila si mai multe filiale PSD din tara au reactionat dupaceLiviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executarein dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, transmitand mesaje de sustinere pentru liderul PSD.

Oreste, scenariu dupa condamnarea lui Dragnea: Mai multe grupari din PSD se pregatesc sa il execute (VIDEO)

Invitat in emisiunea Dosar de Politician, Oreste Teodorescu a lansat un scenariu privind ce se va intampla in interiorul PSD odata cu condamnarea lui Liviu Dragnea, acesta afirmand ca mai multe grupari sunt pr.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Proteste in mai multe orase din tara: Oamenii cer demisia lui Dragnea

Mii de persoane au iesit pe strazi in mai multe orase din tara precum Iasi, Cluj, Sibiu sau Timisoara. Acestia se aduaga celor peste 5. 000 de persoane care au protestat si in Piata Victoriei din.

Piatra-Neamt: O tanara a fost batuta si injunghiata de mai multe ori in plina strada

O tanara din Piatra-Neamt, in varsta de 34 de ani, a fost batuta si injunghiata de mai multe ori, miercuri dupa-amiaza, in plina strada de un barbat, in varsta de 47 de ani, pe care victima il.

Perchezitii la mai multe spitale din Capitala. Cadre medicale suspectate ca ar fi decontat ilegal unor pacienti servicii de ingrijiri la domiciliu

Politia din Capitala a efectuat joi o serie de perchezitii laSpitalul Universitar, Spitalul Colentina si Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino din Capitala intr-un dosar in care mai multe cadre medicale sunt suspectate caar fi decontat ilegal servicii de ingrijiri medicale la domiciliu.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Mai multe judete se afla, joi, sub Cod galben de ploi si vijelii, anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Ploaie torentiala in Capitala: Mai multe strazi au fost acoperite de apa. Care sunt zonele afectate

In urma precipitatiilor cazute joi dimineata traficul din Bucuresti a fost paralizat pe mai multe artere din cauza acumularilor de apa.

Ploaie torentiala in Capitala: Mai multe strazi au fost acoperite de apa. Care sunt zonele afectate FOTO

In urma precipitatiilor cazute joi dimineata traficul din Bucuresti a fost paralizat pe mai multe artere din cauza acumularilor de apa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )