Libnet.ro
UNICEF

23:16

Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Cine este incendiatorul

Adevărul Adevărul,
Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Cine este incendiatorul

Evenimentul de pe strada Republicii Nr. 13 a avut loc in noaptea de luni spre marti. Politistii l-au audiat toata noaptea. continuă pe Adevărul

UPDATE Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov. Incendiatorul a fost retinut

Evenimentul de pe strada Republicii Nr. 13 a avut loc in noaptea de luni spre marti. Politistii l-au audiat toata noaptea pe atacator.

Sediul PSD Vrancea, atacat cu un cocktail Molotov (FOTO)

Sediul PSD Vrancea, organizatie condusa de Marian Oprisan, a fost atacat, luni seara, cu un cocktail Molotov. Un barbat a intrat in curtea cladirii si a aruncat o sticla incendiara, dupa care a fugit,.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost RETINUT

Politistii l-au identificat si retinut pentru 24 de ore pe autorul atacului cu cocktail Molotov la sediul PSD Vrancea. Cel care este banuit de savarsirea faptei e un barbat, de 45 de ani, care a fost condus.

Barbatul care a atacat sediul PSD cu un cocktail Molotov a fost retinut

Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce acesta a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea. Potrivit.

Un barbat a incercat sa incendieze sediul PSD Vrancea

Violentele se intind si in tara. Scene incredibile au avut loc, luninoaptea,la sediul PSD din Vrancea. Putin dupa miezul noptii, un barbat a incercat sa incendieze sediul social.

Un barbat a ncercat sa incendieze sediul PSD Vrancea

Un barbat a incercat sa incendieze sediul PSD din Focsani in noaptea de luni spre marti, cu ajutorul unei sticle plina cu benzina, apoi a fugit de la locul faptei, potrivit Mediafax.

Barbat, retinut de politisti dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea

Un barbat a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce a aruncat un cocktail Molotov in curtea sediului PSD Vrancea, din municipiul Focsani, a informat marti IPJ Vrancea, noteaza Agerpres.

Cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei. Femeia s-a aruncat din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )