Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sefa cresei din Iasi unde copii erau invatati sa injure, batuta de un parinte. Femeia a fost data cu capul de masa

Adevărul Adevărul,
Sefa cresei din Iasi unde copii erau invatati sa injure, batuta de un parinte. Femeia a fost data cu capul de masa

Politistii ieseni au intervenit in dimineata zilei de luni, 22 aprilie, la Cresa nr. 10 de Iasi, acolo unde un parinte a agresat coordonatoare de centru. continuă pe Adevărul

Sefa cresei din Iasi unde copiii erau invatati sa injure, batuta de un parinte. Femeia a fost data cu capul de masa

Politistii ieseni au intervenit in dimineata zilei de luni, 22 aprilie, la Cresa nr. 10 de Iasi, acolo unde un parinte a agresat coordonatoarea de centru.

Sefa cresei din Iasi, care invata copiii sa injure, data cu capul de masa de un parinte furios

Politistii au fost chemati sa intervina la o cresa din Iasi, dupa ce un parinte a agresat coordonatoarea de centru. Incidentul s-a petrecut luni dimineata, la Cresa nr. 10 din Iasi, si a fost.

Sefa cresei din Iasi in care copiii erau jigniti si invatati sa injure a fost batuta de un parinte

Sefa cresei din Iasi, in care copiii erau jigniti, amenintati si invatati sa injure, a fost lovita, luni dimineata, de tatal unui copilas. Valeria Butnaru si-a dat demisia dupa izbucnirea.

Sefa cresei unde copiii erau invatati sa injure, dupa ce a fost batuta de un parinte: M-a lovit cu nasul de masa

Valeria Butnaru, coordonatoarea Cresei nr. 10 din Iasi, a mers in dupa-amiaza zilei de luni, 22 aprilie, pentru a depune plangere impotriva parintelui care a lovit-o. Agresorul are 32 de ani si este cercetat pentru lovire.

Cresa la care copiii erau invatati sa injure. Care sunt primele masuri anuntate de primarul Iasului in urma imensului scandal

Mihai Chirica, primarul Iasului, a descins vineri dimineata la Cresa nr. 10 din Iasi, acolo unde doua infirmiere si o asistenta au fost inregistrate in timp ce discuta intr-un limbaj nepotrivit cu copiii de trei ani.

Primele masuri in cazul scandalului din Iasi. Demiteri pe banda rulanta la cresa groazei

Apar primele masuri la cresa din Iasi unde infirmierele jigneau copiii si ii invatau sa injure. Cele doua infirmiere inregistrare de un parinte au fost demise. La fel s-a intamplat si cu asistente si.

Un grup de copii din Iasi, printre romanii aflati in Sri Lanka

Celula de criza de la nivelul Ministerului Afacerilor Externe in cazul atacurilor din Sri Lanka are in atentie un grup de elevi de la un liceu din Iasi, aflati in aceasta tara pentru schimb de experienta,.

Elevii romani aflati in Sri Lanka sunt de la Colegiul Costache Negruzzi din Iasi / Sindicat: Vor reveni in Romania cu prima cursa aeriana posibila

Cei opt elevi pentru care MAE a activat Celula de Criza in urma atentatelor din Sri Lanka sunt de la Colegiul Costache Negruzzi din Iasi. Sindicalistii din educatie au transmis, duminica seara, ca acestia sunt in siguranta si vor reveni in tara imediat ce va fi posibil, relateaza Mediafax.

Soferii care ajunsesera pe aceasta strada din Iasi duminica dupa-amiaza au avut un soc. Doamne, a aparut din senin (FOTO)

Soferii care ajunsesera duminica dupa-amiaza pe o strada din Iasi au crezut ca nu vadbine. Din senin si pe mijloc a aparut un crater mare. Din acest motiv, mai multe autobuze au fost redirectionate.

Mai ceva ca in filme! Muncitori din Iasi, implicati intr-o bataie cu cutite si bate chiar in cladirea pe care o renovau

Muncitorii care lucrau la renovarea unei cladiri din iasi s-au luat la bataie, in incaierare folosindu-se rangi, bate dar si un cutit. Bataia a inceput in interiorul cladirii si a continuat apoi in fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )