Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa DSP Suceava a fost demisa, in urma scandalului privind raportarea gresita a cazurilor de Covid 19

Hotnews Hotnews,
 Sefa DSP Suceava a fost demisa, in urma scandalului privind raportarea gresita a cazurilor de Covid 19

Directia de Sanatate Publica Suceava a ramas fara conducere dupa ce medicul Manuela Trifan a primit decizia de incetare a mandatului de interimat pe care il avea la DSP, relateaza Obiectiv de Suceava. continuă pe Hotnews

Sefa DSP Suceava a fost eliberata din functie, in urma scandalului privind raportarea gresita

Manuela Trifan, delegata la sefia DSP Suceava dupa aparitia focarului de coronavirus, a confirmat marti, eliberarea sa din functie, incepand cu 20 ma. Ea a atras atentia publica si antipatia Ministerului Sanatatii dupa ce a dezvaluit ca la Suceava s-au raportat testele pozitive ca fiind persoane infectate cu Covid 19, chiar daca o persoana a facut un test de mai multe ori.

Sefa DSP Suceava spune ca ar putea fi mai putine cazuri de coronavirus in judet decat cele raportate

Numarul foarte mare de cazuri Codiv-19 din judetul Suceava ar putea fi dat de faptul ca, la inceputul epidemiei, de aici a fost raportat numarul de teste, si nu numarul de persoane depistate pozitiv, a declarat sefa DSP Suceava, Manuela Trifan.

DSP Suceava a ramas fara conducere, dupa ce medicul Manuela Trifan a fost trecuta pe functia de executie ocupata prin concurs

Grupul de Comunicare Strategica a precizat marti seara ca Manuela Trifan nu a fost demisa, asa cum s-a vehiculat in spatiul public, ci a revenit pe functia de executie ocupata prin concurs ca urmare a.

Declaratie uluitoare a sefei DSP: Suceava are un numar mare de cazuri Covid-19 pentru ca raporta teste, nu bolnavi

Suceava a raportat saptamani la rand numarul de teste efectuate, si nu cel al persoanelor contaminate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care apare cu cel mai mare procent de cazuri Covid-19 din Romania, dezvaluie sefa DSP din acest judet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )