Libnet.ro
UNICEF

01:05

SEFA EXECUTIVULUI DIN HONG KONG: Lam suspenda proiectul vizand autorizarea extradarilor catre China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 SEFA EXECUTIVULUI DIN HONG KONG: Lam suspenda proiectul vizand autorizarea extradarilor catre China

Sefa Executivului din Hong Kong a anuntat, astazi, suspendarea proiectului de lege vizand sa autorizeze extradarile catre China, aflate la originea unor manifestatii in masa, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa o serie de proteste fara precedent, Guvernul din Hong Kong a suspendat proiectul de lege privind permiterea extradarilor in China

Sefa Executivului din Hong Kong a anuntat sambata suspendarea proiectului de lege vizand sa autorizeze extradarile catre China, aflate la originea unor manifestatii in masa, relateaza AFP.

Executivul din Hong Kong a suspendat proiectul de lege privind extradarea suspectilor catre China

Dupa aproape o saptamana de manifestatii de strada cu violente, conform dpa si AFP, sefa executivulu.

Telegram a detectat un atac cibernetic de proportii in timpul demonstratiilor din Hong Kong

Pavel Durov, creatorul aplicatiei de mesagerie Telegram, spune ca a avut loc un atac cibernetic de proportii asupra serverelor companiei in timpui protestelor din Hong Kong, toate datele aratand ca sursa este China, scrie Bloomberg. in Hong Kong sunt proteste intense din cauza faptului ca este o regiune cu statut special, iar chinezii vor sa impuna o lege prin care disidentii sa poata fi expulzati pe continent.

Executivul din Hong Kong a suspendat proiectul de lege privind extradarea catre China continentala! Propunerea legislativa a produs cele mai mari si violente manifestatii din ultimii 30 de ani

Carrie Lam, liderul din Hong Kong, a amanat, sambata, pentru o perioada nedeterminata propunerea de lege, care ar fi autorizat etradarile catre China continentala, in contextul in care actul normativ propus.

Hong Kong: Guvernul a suspendat proiectul de lege privind extradarile dupa protestele violente din ultima saptamana

Executivul din Hong Kong a suspendat, sambata, proiectul de lege privind extradarea suspectilor catre China continentala, dupa aproape o saptamana de manifestatii de strada care au degenerat in violente in ultimele zile, transmit dpa si AFP, citate de Agerpres.

Criza protestelor din Hong Kong se adanceste, in ciuda amanarii legii extradarii

Puterea legislativa din Hong Kong si-a suspendat reuniunile de joi, in timp ce liderii se gandesc la pasii pe care sa-i faca dupa ciocnirile violente dintre politie si protestatarii care se opun unei legi care le-ar permite suspectilor sa fie judecati in tribunalele din China continentala, relateaza Associated Press.

HONG KONG: Protestatarii anunta un nou mars duminica

Activistii din Hong Kong au anuntat un nou mars duminica si au cerut o greva generala ca protest fata de proiectul de lege care ar permite extradarea in China a celor suspectati de diverse infractiuni, relateaza The Guardian.

Alibaba a depus cerere pentru listarea la Hong Kong

Grupul chinez Alibaba a depus cerere, in mod confidential, pentru listarea la bursa din Hong Kong, prin intermediul careia ar putea atrage pana la 20 de miliarde de dolari, cel mai devreme in trimestrul al treilea al acestui an, a declarat o sursa apropiata situatiei, transmite Reuters.

Surse: Alibaba si-a depus documentele pentru listarea la Hong Kong

Gigantul chinez al comertului electronic Alibaba Group Holding Ltd. si-a depus in mod confidential documentele pentru listarea la Bursa din Hong Kong, potrivit unei surse apropiate situatiei, citate de Reuters.

Hong Kong: 11 manifestanti au fost arestati si 22 de politisti sunt raniti

Protestele contra proiectului de lege care ar permite extradarea suspectilor din Hong Kong catre Chi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )