Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa Politei din satul Alexandrei Macesanu va avea o PENSIE SPECIALA de MII DE LEI. Nasui (USR): Pana cand vor fi unii mai speciali decat altii?

B1 B1,
Sefa Politei din satul Alexandrei Macesanu va avea o PENSIE SPECIALA de MII DE LEI. Nasui (USR): Pana cand vor fi unii mai speciali decat altii?

Violeta Mirea, sotia fostului sef al Politiei Caracal, care miercuri si-a cerut pensionarea, la fel ca si sotul sau, va avea o pensie uriasa. Dupa calculele deputatului USR Claudiu Nasui, cea care trebuia s. continuă pe B1

Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal, daca nu sunt ale Alexandrei Macesanu

Fragmentele osoase gasite in ultima locatie pe care Dinca le-a spus-o politistilor apartin ale unei alte fete decat Alexandra Macesanu. Victima este o tanara cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani. Ale cui ar putea fi? Exista o a treia victima? Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal DIICOT anunta ca expertiza .

Unchiul Alexandrei Macesanu: Politicieni mari au cerut SA TAC! Sunt presat sa renunt la CAZUL CARACAL

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fetita ucisa de Gheorghe Dinca, spune ca se fac presiuni mari asupra sa pentru a inceta dezvaluirile. Cumpanasu sustine ca presiunile vin si din partea.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu PUBLICA raportul integral cu privire actiunea politiei si procurorilor in cazul Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat, joi raportul integral preliminar al unei institutii publice cu privire la cercetarea din primele zile cu privire la lipsa) de interventie a.

Unchiul Alexandrei Macesanu: Procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul ca urmare a vizionarii de catre procurorul de la Dolj, a unei emsiuni tv

Unchiul Alexandrei Macesanu a venit cu marturii incredibile. Alexandru Cumpanasu sustine ca procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul ca urmare a vizionarii de catre procurorul de la Dolj, a unei.

Unchiul Alexandrei Macesanu: Procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul, dupa ce procurorul de la Dolj a vazut o emisiune TV

Unchiul Alexandrei Macesanu a venit cu marturii incredibile. Alexandru Cumpanasu sustine ca procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul ca urmare a vizionarii de catre procurorul de la Dolj, a unei.

Remus Radoi, audiat de procurori in contextul disparitiei Alexandrei Macesanu: Sefii Politiei Caracal mana in mana cu interlopii

UPDATEControversatul afacerist Remus Radoi, zis Codita a fost chemat sa dea explicatii, dupa ce a primit date secrete din investigatia privind gasirea Alexandrei Macesanu chiar de la fostul sef a.

Remus Radoi, audiat de procurori in contextul disparitiei Alexandrei Macesanu: Politia Caracal l-a sunat pe liderul gruparii si i-a reprodus toate cuvintele mele

UPDATERemus Radoi, personajul controversat din Caracal, a oferit explicatii cu privire la colaborarea cu oamenii legii in momentul disparitiei Alexandrei Macesanu. Un sef de politieIPJ Olt a cerut.

Drama Caracal. Familia Alexandrei Macesanu a strans o echipa de investigatori independenti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat ca familia Alexandreia reusit sa stranga o echipa de investigatori independenti, formata din fosti oameni din Politie, Parchete si Servicii Secrete,.

Ce a discutat unchiul Alexandrei Macesanu cu seful STS: Vina apartine lor! Nu au modificat legea

Intr-o mica masura sunt mai lamurit si mai increzator. Asta nu inseamna ca nu fac propria investigatie. Am fost la DIICOT sa cer audierea tuturor celor care au avut legatura cu reteaua din 2012. Nu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )