Libnet.ro
UNICEF

23:30

Seful Agentiei de stat pentru bulgarii din strainatate, arestat pentru trafic cu acte false

B1 B1,
Seful Agentiei de stat pentru bulgarii din strainatate, arestat pentru trafic cu acte false

Presedintele Agentiei de Stat pentru Bulgarii din Strainatate ASBS), Petar Haralampiev, care este anchetat pentru vanzarea de acte false pentru atestarea originii bulgare, in special pentru cetateni ai. continuă pe B1

Ajutor FINANCIAR de la stat pentru familiile din Romania. Vezi AICI daca esti pe LISTA si ce suma de BANI vei primi

Mai multi deputati PMP si PSD au depus un proiect legislativ prin intermediul caruia propun acordarea unui ajutor social pentru familiile monoparentale. Astfel, famiiile cu un singur parinte care castiga.

Cand barbatul din Vaslui s-a intors acasa din strainatate, s-a cinstit bine si s-a dus in pat cu iubita. A doua zi, a decis sa o paraseasca. Este cumplit ce a putut sa-mi faca!

S-a intors acasa de la munca din strainatate, a baut bine si s-a dus in pat cu partenera sa. Fiind extrem de baut, Georgel Armeanu, din comuna Garceni, judetul Vaslui, s-a bucurat din plin de mangaierile.

Dupa ce a refuzat sa transmita un mesaj pentru victimele din Colectiv, Viorica Dancila vine cu un comunicat. Societatea romneasca va fi marcata mult timp de aceasta tragedie

Premierul Viorica Dancila a transmis un comunicat prin care isi exprima compasiunea si transmite condoleante famiilor celor care si-au pierdut viata dupa incendiul din Clubul Colectiv. De asemenea, ea le transmite ranitilor putere si sanatate. Reactia sa vine la cateva ore dupa ce, la Parlament, a refuzat sa transita un mesaj pentru victimele tragediei.

CE Handbal 2018 (f): Lotul largit al Romniei pentru competitia din Franta

Federatia europeana de handbal a dat publicitatii loturile largite de 28 jucatoare ale echipelor participante la Campionatul European 2018 din Franta 29 noiembrie - 16 decembrie), inclusiv cel al Romaniei, cu mentiunea ca doar jucatoarele din aceste liste pot fi selectionate pentru competitia continentala.

Fara notite, Dancila nu are un mesaj pentru victimele din Colectiv

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata astazi de jurnalisti cand se implinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv, daca are un mesaj pentru victime, insa ea nu a raspuns intrebarii si a plecat.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )