Libnet.ro
UNICEF

19:17

Seful Autoritatii Navale, despre nava scufundata: A plecat din port cu o inclinare de 3 grade. Cercetarea cazului poate dura si 2 ani

Adevărul Adevărul,
Seful Autoritatii Navale, despre nava scufundata: A plecat din port cu o inclinare de 3 grade. Cercetarea cazului poate dura si 2 ani

60 de oi vii au fost salvate dintre cele 14. 600 incarcate la bordul navei Queen Hind, care s-a scufundat duminica in Portul Midia. Seful Autoritatii Navale Romane ANR), Alexandru Mezei, a facut primele declaratii. continuă pe Adevărul

Pro Romania: Mihai Tudose a plecat din partid si negociaza pozitia in PSD

Pro Romania reactioneaza dupa ce Mihai Tudose a cerut, marti, demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului. Pro Romania a transmis ca in opinia partidului europarlamentarul Mihai Tudose a plecat din.

CTP, reactie neasteptata despre plecarea Vioricai Dancila din PSD: Le-a luat Dumnezeu mintile!

Liderii PSD ar urma sa ii ceara Vioricai Dancila sa isi dea demisia, in sedinta Comitetului Executiv National, programata marti, la ora 18:30. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de parere ca social-democratii fac un gest necugetat, care va afecta imaginea partidului. CTP, despre demisia Vioricai Dancila: Nu este tactic corect sa faca asta Viorica Dancila .

VIDEO Cum a plecat cu probleme din Portul Midia nava scufundata in mare. Echipajul s-a salvat in ultima clipa, 14.000 de oi au murit

Incidentul naval s-a produs duminica, 24 noiembrie, in Portul Midia. Queen Hind, o nava sub pavilion Palau, care transporta 14. 000 de oi catre Libia, s-a scufundat in Portul Midia. Echipajul s-a salvat in ultimul moment, doar un marinar suferind un soc hipotermic dupa ce a cazut in mare.

Primele imagini cu OILE salvate de pe nava scufundata in Portul Midia. Anuntul ISU Dobrogea, la aproape 72 de ore de la incident (VIDEO)

Imagini dramatice cu oile de pe navaQueen Hind, scufundata in Portul Midia. Abia dupa aproape 72 de ore, in momentul cand Asociatiile de animale au ajuns pe nava, s-au activat si.

VIDEO Imaginile groazei pe nava scufundata in Portul Midia. Zeci de oi moarte plutesc pe mare

Nava Queen Hind trebuia sa plece din Portul Midia cu destinatia Libia, dar s-a scufundat in apropierea cheului. Avea la bord 14. 600 de oi vii, dintre care doar 32 au fost salvate.

Alerta in port! Oile ramase captive in nava scufundata, o adevarata bomba biologica pentru litoralul romanesc. Ministrul Agriculturii e de negasit!

Ministrul Agriculturii este in continuare de negasit in ciuda tragediei din portul Midia Navodari. intre timp, au fost reluate operatiunile de salvare a animalelor ramase in viata si readucerea navei pe linia.

Jaf fara precedent in Dresda: Hotii au plecat din muzeul Grune Gewolbe cu bijuterii si exponate de 1 miliard de euro

Hotii au furat luni dimineata bunuri cu o valoare ce urca inspre un miliard de euro la muzeul Grune Gewolbe din Dresda, a aratat politia germana, potrivit cotidianului Guardian, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )