Libnet.ro
UNICEF

18:30

Seful DIICOT, anunt de ultima ora in dosarul Black Cube: Avem un inculpat

Antena3 Antena3,
Seful DIICOT, anunt de ultima ora in dosarul Black Cube: Avem un inculpat

Dosarele Sky News, Black Cube si cel al lui Cristian Borcea sunt aproape de finalizare, in contextul in care in primul se redacteaza solutia, iar in celelalte doua se fac actele finale inainte de adoptarea. continuă pe Antena3

Seful DIICOT, despre dosarul Black Cube: Speram ca n foarte scurt timp vom avea solutia. Avem un inculpat

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a precizat, miercuri, ca in scurt timp va fi transmisa o solutie in dosarul Black Cube, subliniind ca anchetatorii au formulat deja actiune penala fata de un inculpat.

DIICOT anunta ca in curand va avea o solutie in dosarul Black Cube, ce priveste incercarile de INTIMIDARE a Laurei Codruta Kovesi

DIICOT va prezenta curand o solutie in dosarul Black Cube, in care mai multe persoane au fost acuzate de incercari de intimidare a fostului procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat miercuri.

Surse: Modificari de ultima ora la legile justitiei

Modificari de ultima ora la Legile Justitiei. Guvernul discuta in sedinta de marti o serie de decizii care vor schimba atat modul in care sunt delegati procurorii in functii de conducere, cat si.

METROU DRUMUL TABEREI. Anunt de ultima ora in privinta metroului spre Drumul Taberei. Care e conditia sa fie gata in acest an

Lucrarile la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate in totalitate pana in septembrie-octombrie, iar daca instanta va judeca in regim de urgenta contestatiile cu privire la sistemul de.

Anunt de ultima ora facut de Ecaterina Andronescu in privinta copiilor cu nevoi speciale: Nici vorba de segregare

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat luni ca va merge la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), unde a fost reclamata in urma declaratiei sale privind copiii cu dificultati de.

ALOCATII 2019. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii. De cand cresc alocatiile

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca proiectul ordonantei de urgenta privind majorarea alocatiilor pentru copii va intra in sedinta de guvern de marti, in masura in care va obtine.

Seful DIICOT, solicitare BOMBA la Parchetul General si Ministerului Justitiei privind infractiunea de evaziune fiscala

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat, miercuri, ca va prezentaMinisterului Public si Ministerului Justitiei o propunere de reconfigurare a competentei materiale a institutiei pe care o.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )