Libnet.ro
UNICEF

07:15

Seful Jandarmeriei, prima reactie dupa miting: Dragi romani, toti cei care au gresit vor plati!

Antena3 Antena3,
Seful Jandarmeriei, prima reactie dupa miting: Dragi romani, toti cei care au gresit vor plati!

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Sebastian Cucos, a sustinut marti o conferinta de presa. Mesajul sau a venit la finalul unei zile in care presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca nu-l va aviza la. continuă pe Antena3

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

Jandarmeria Romana, prima reactie dupa violentele de la mitingul diasporei

Reprezentantii Jandarmeriei Romane vor sustine, sambata, la ora 10,15, o conferinta de presa despre evenimentele violente petrecute cu ocazia mitingului. in curs de actualizare .

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala Rogers Cup: Cand sunt obosita, sunt relaxata si pot juca un tenis mai bun

Simona Halep a declarat, sambata, dupa calificarea in finala turneului de la Montreal, ca atunci cand este obosita, este relaxata, astfel ca poate juca un tenis mai bun, ea facand referire la faptul ca a.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa incidentele din Piata Victoriei: Reactia institutiilor statului este importanta pentru democratia din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, sambata, un mesaj de suport pentru Jandarmerie si Politie si a criticat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis si liderilor Opozitiei,.

Jandarmeria Romana, reactie dupa violentele de la mitingul diasporei: Interventia a fost justificata

Reprezentantii Jandarmeriei Romane vor sustine, sambata, la ora 10,15, o conferinta de presa despre evenimentele violente petrecute cu ocazia mitingului. in curs de actualizare .

Mircea Badea, reactie dupa discursul Presedintelui cu privire la protestele violente din Piata Victoriei: Iohannis nu e presedintele romanilor

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa cu privire la incidentele de la protestele din Piata Victoriei, in care aduce noi acuzatii la adresa.

Seful Jandarmeriei Romane: N-am facut decat sa-mi iubesc tara, sa cred in Dumnezeu si in camarazii mei. Cei care au gresit vor plati

In prima reactie publica a fortelor de ordine dupa incidentele de la mitingul diasporei, inspectorul general al Jandarmeriei Romane, colonelul Sebastian Cucos, a facut un apel la calm. El a spus ca jandarmii si-au facut doar datoria. in ceea ce-l priveste, Cucos a spus ca nu-si va da demisia. El nu a prezentat nicio scuza celor batuti si gazati de jandarmi.

Mircea Badea, reactie dupa ce mai multi oameni au strigat cuvinte obscene impotriva PSD, la finala de tenis a Simonei Halep la Montreal: Acest lucru este provocat si intretinut de Iohannis, care a legitimat injuratura

Mircea Badea a avut o prima reactie in legatura cu incidentul de la finala Simonei Halep de la Montreal, unde un grup de romani au scandat lozinci impotriva PSD. in legatura cu ce s-a intamplat la.

Seful Jandarmeriei Romane, conferinta de presa la ora 19.00

Seful Jandarmeriei Romane, colonelul Sebastian Cucos, sustine marti o conferinta de presa, la ora 19. Anuntul vine la finalul unei zile in care informatiile Jandarmeriei cu privire la prezenta in dispozitivul de coordonare a actiunilor jandarmilor au fost negate de catre Parchetul Militar si, in plus, presedintele Iohannis a anuntat ca nu-l va aviza la conducerea Jandarmeriei Romane.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa protestul de vineri: Iohannis este sponsorul politic al violentei, timoreaza fortele de ordine

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca sustine violentele din Piata Victoriei si timoreaza fortele de ordine prin cererea adresata procurorilor de anchetare a Jandarmeriei, potrivit unui comunicat al presedintelui PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )