Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, Radu Gavris, la DNA

Antena3 Antena3,
Seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, Radu Gavris, la DNA

Seful Serviciului Omoruri din Politia Capitalei, Radu Gavris, a fost joi la Directia Nationala Anticoruptie, la o zi dupa demiterea lui Bogdan Despescu de la conducerea Politiei Romane si la o. continuă pe Antena3

Seful Serviciului Omoruri, Radu Gavris, a ajuns la DNA

Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Romane, a ajuns joi la sediul DNA. in contextul scandalului cu politistul-pedofil, Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut lui Gavris.

Ministerul de Interne a primit rapoartele oficialilor din Politia Capitalei

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a confirmat astazi primirea rapoartelor de incetare a functiilor detinute in Politia Capitalei de chestorii Nicu Dragos si Marius Voicu, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei.

Cum explica Politia Capitalei incidentul care a dovedit ca viata bate filmul: politista inconstienta de la Sectia 22 este cercetata penal

Dupa ce Adevarul a dezvaluit cum o politista de la Sectia 22 a facut praf masina unui taximetrist in timpul unei actiuni de flagrant, Politia Capitalei a reactionat. Oficialii institutiei sustin ca in acest caz s-a deschis dosar penal cercetarile fiind efectuate de Brigada Rutiera,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )