Libnet.ro
UNICEF

14:46

SENAT: Alegerile locale, in 27 septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SENAT: Alegerile locale, in 27 septembrie

Alegerile locale se vor desfasura in 27 septembrie. Cel putin asa a decis, ieri, plenul Senatului care a adoptat, in calitate de prima Camera sesizata, propunerea legislativa a UDMR privind data alegerilor locale din aceasta toamna. Proiectul legislativ va fi inaintat Camerei Deputatilor, care este forul decizional. continuă pe Ziarul Bursa

Senat: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie

Senatorii au adoptat, marti, proiectul de lege initiat de UDMR care stabileste ca alegerile locale sa se desfasoare pe 27 septembrie. Comisia Juridica a decis in cursul diminetii sa respinga proiectul initiat de Guvern care prevedea acelasi lucru si sa-l promoveze pe cel al UDMR cu noi amendamente.

Robert Negoita anunta ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale Mesajul pentru Marcel Ciolacu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat luni, pe pagina de Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din septembrie. Acesta spune ca se retrage din partid deoarece in ultimii 5 ani a trait numeroase dezamagiri si revolte, printre care epoca Dragnea. Negoita spune ca desi Dragnea a plecat, au ramas capuse insetate de sange, putere si intuneric, ce paraziteaza partidul.

Camera Deputatilor dezbate proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie

Camera Deputatilor dezbate, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Legea a trecut marti de senatori, cu amendamente.

SENAT: Stabilirea datei alegerilor locale pe 27 septembrie

Plenul Senatului ia in discutie, marti, in sesiunea extraordinara, doua proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

SENAT: Stabilirea datei alegerilor locale pe 27 septembrie- pe ordinea de zi a plenului

Plenul Senatului ia in discutie, marti, in sesiunea extraordinara, doua proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

Senatul a adoptat documentul privind data alegerile locale pe 27 septembrie

Plenul Senatului a adoptat marti, in calitate de prima Camera sesizata propunerea legislativa a UDMR privind data alegerilor locale din aceasta toamna, document care urmeaza sa fie inaintat Camerei Deputatilor, care este forul decizional, scrie g4media.

USR cere organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Nu fiti Dragnea, domnule Ciolacu!

Presedintele USR, Dan Barna, solicita organizarea referendumului Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale din septembrie si cere presedintelui Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, sa nu se joace cu vointa poporului. Daca v-ati gandit ca oamenii vor fi demobilizati in august, va asigur ca va inselati, i-a transmis Barna lui Ciolacu.

Proiectul pentru organizarea alegerilor locale in 27 septembrie intra, miercuri, la vot final in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor dezbate miercuri, cu rol decizional, proiectul pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Comisiile de specialitate se intrunesc in sedinta pentru intocmirea raportului, iar pl.

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, adoptat in Camera Deputatilor

30:Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale pe data de 27 septembrie si a.

Stabilirea datei alegerilor locale pe 27 septembrie - pe ordinea de zi a plenului Senatului

Plenul Senatului ia in discutie, marti, in sesiunea extraordinara, doua proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )