Libnet.ro
UNICEF

16:45

SENAT: Motiunea simpla impotriva lui Teodorovici, pe ordinea de zi a plenului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SENAT: Motiunea simpla impotriva lui Teodorovici, pe ordinea de zi a plenului

Motiunea simpla Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi!, initiata de PNL si USR, urmeaza sa fie dezbatuta si votata astazi in plenul Senatului, potrivit site-ului acestui for legislativ. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici infrunta opozitia in Senat. Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, pe ordinea de zi

Motiunea simpla Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi!, initiata de PNL si USR, urmeaza sa fie dezbatuta si votata luni in plenul Senatului.

Senatul dezbate astazi motiunea simpla impotriva lui Toader

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, are loc astazi, in Senat, dupa ce a fost amanata de doua ori, din lipsa de cvorum.

Zi cu emotii pentru Tudorel Toader. Senatorii voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei

UPDATE Este o zi ca multe altele, in care merg la minister, a spus Tudorel Toader, luni, la Ministerul Justitiei. imi fac treaba pana in ultima zi de mandat, a adaugat ministrul.

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, votata luni. Tudorel Toader ar putea pleca inaintea lui Lazar

Luni e o zi extrem de importanta pe scena politica. Un ministru-cheie din Guvernul Dancila si-ar putea pierde sustinerea partidului de guvernamant. Dupa ce a fost amanat de doua ori, votul la.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla prin care Opozitia cere demisia lui Teodorovici

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, pentru dezbatere si vot, de la ora 16. 00, motiunea simpla a USR si PNL la adresa ministrului Finantelor, intitulata Eugen Teodorovici romanii iti cer sa demisionezi!, anunta Mediafax.

Senatul dezbate luni, dupa mai multe amanari, motiunea simpla Justitia - victima sigura in mainile lui Toader

Dezbaterea si votul asupra motiunii simple Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, depusa de grupurile parlamentare USR si PNL, are loc luni, in Senat, dupa ce a fost amanata de doua ori, din lipsa de cvorum. Motiunea ar putea decide soarta ministrului Justitiei Tudorel Toader, confruntat in ultimele saptamani cu nemultumiri si critici venite din PSD, inclusiv din partea presedintelui partidului, Liviu Dragnea.

Ministrul Energiei Anton Anton, luat la rost de deputati. Motiunea simpla pe energie, dezbatuta in plen

O motiune simpla pe energie impotriva ministrului Energiei Anton Anton este dezbatuta luni in plenul Camerei Deputatilor, iar votul final va fi marti. Demersul apartine PNL, iar textul motiunii este intitulat SOS sectorul energetic - PSD si ALDE duc Romania in bezna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )