Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un senator PNL multumeste PMP pentru pozitia ferma fata de viitorul Guvern Orban. Alina Gorghiu si Traian Basescu despre miscarile de trupe din Parlament, in direct pe B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
Un senator PNL multumeste PMP pentru pozitia ferma fata de viitorul Guvern Orban. Alina Gorghiu si Traian Basescu despre miscarile de trupe din Parlament, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Alina Gorghiu si Traian Basescu au cazut de acord, joi seara, in direct pe B1 TV, ca cine a votat motiunea de cenzura pentru rasturnarea Guvernului Dancila, are obligatia morala de a vota pentru. continuă pe B1

Tragedie in familia unui fost senator PNL. Fiul lui Ovidiu Marian s-a sinucis

Tragedie in familia fostului senator PNL Ovidiu Marian. Fiul lui, in varsta de 30 de ani, angajat pe un vas de croaziera, s-a sinucis. Tragedie in familia lui Ovidiu Marian, fost senator PNL Un om trebuie sa stea pe un loc foarte inalt pentru a-si vedea propria soarta, asa a fost si in cazul lui .

Drama in familia fostului senator Ovidiu Marian, condamnat pentru trafic de influenta. Fiul acestuia a fost gasit mort intr-o camera de hotel

Momente cumplite in familia fostului senator de Arad, Ovidiu Marian. Fiul acestuia a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Fiul lui Ovidiu Marian avea 30 de ani si, din informatiile noastre, era angajat pe.

Lucian Anghel BVB: Nu voi mai candida. Nici pentru pozitia de presedinte nici pentru cea de membru in Consiliul Bursei (I)

Lucian Anghel, inca presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, a confirmat intr-o discutie cu reporterul HotNews. ro ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia BVB, nici ca simplu membru in Consiliul Bursei. Discutiile din familie si noile sale proiecte de viitor au cantarit cel mai greu in decizia luata. Despre reusitele si esecurile in evolutia piatei de capital locala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )