Libnet.ro
UNICEF

12:15

Senator PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea: Trebuie schimbate toate legile

Antena3 Antena3,
Senator PSD, dupa dezvaluirile lui Liviu Dragnea: Trebuie schimbate toate legile

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri ca ar trebui schimbate toate legile si create institutii care nu sunt abuzive daca sunt adevarate lucrurile pe care le-a spus liderul PSD Liviu Dragnea,. continuă pe Antena3

CUTREMUR in PSD, dupa dezvaluirile lui Dragnea: O GRESEALA foarte grava! Trebuie SCHIMBATE toate LEGILE

Declaratiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea in legatura cu posibila implicare a SRI in formarea guvernului USL din 2012 arunca in aer scena politica din Romania! Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat mi.

Politikix. Revolutia femeilor din PSD. Cum a devenit Liviu Dragnea idolul femeilor

Liviu Dragnea nu a dat doar flori in luna martie. Liderul PSD a impartit si functii in interiorul partidului. Opt vicepresedinti femei, plus functia de presedinte executiv, tot pentru o domana. Liviu.

Apel la Klaus Iohannis, dupa dezvaluirile facute de Liviu Dragnea la Antena 3

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca devine complice in momentul in care nu dispune desecretizarea protocoalelor secrete cu SRI. Din punctul.

Liviu Dragnea, despre dezvaluirile lui Gabriel Oprea: Habar n-am daca la celalalt capat al firului era domnul Coldea. Asta spune domnul Oprea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a dat replica fostului vicepremier Gabriel Oprea, dupa ce acesta a sustinut ca l-a ajutat sa devina presedinte al PSD. Dragnea a declarat, la Antena 3, ca Oprea ii spusese.

Ponta, dupa dezvaluirile lui Dragnea: Daca vorbesc Maior si Coldea, Liviu Dragnea o sa faca 150 de ani de puscarie

Fostul premier Victor Ponta a reactionat, marti seara, in urma dezvaluirilor pe care presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a facut in direct la Antena 3. Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, precum si lista cu procurorii-sefi.

Ecaterina Andronescu, referitor la implicarea SRI in politica: Nu am inteles de ce Liviu Dragnea a spus abia acum

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a spus miercuri ca nu a inteles de ce seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit abia acum, dupa sase ani, despre implicarea SRI in.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea mi-a spus Am vorbit cu statul de drept. Zgonea trebuie sa fie numarul unu in partid, iar tu, numarul doi. Coldea era la telefon

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit, marti seara, la Antena 3, ca fostul lider al UNPR Gabriel Oprea i-a spus in 2015, dupa ce a discutat cu Florian Coldea la telefon in prezenta sa, ca Valeriu Zgonea trebuie sa fie presedinte al PSD dupa demisia lui Victor Ponta. De asemenea, Dragnea a sustinut ca George Maior, pe atunci director al SRI, i-a dat lui Ponta lista primului Guvern USL, dar si lista cu procurorii-sefi.

Liviu Plesoianu despre Congresul PSD: Il sustin pe Liviu Dragnea, doar ca o confirmare oficiala nu se face asa

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat, luni, ca il sustine pe Liviu Dragnea la conducerea PSD, dar ca, din punctul lui de vedere, o confirmare oficiala a acestuia in fruntea partidului trebuie sa se manifeste in mod democratic.

Victor Ponta, dezvaluiri din culisele PSD: Liviu Dragnea m-a mintit! Rovana Plumb trebuie sa fie PREMIER

Victor Ponta il ataca din nou pe Liviu Dragnea. Fostul premier face dezvaluiri senzationale despre intelegerile pe care pe care le-a avut cu actualul sef al PSD. Victor Ponta spune ca in 2015 s-a inteles.

Liviu Dragnea ramane fara nasa de cununie. Viorica Dancila bate in retragere

Liviu Dragnea ar putea ramane fara nasa. Viorica Dancila bate in retragere dupa ce duminica a spus ca ar accepta bucuroasa sa-l cunune pe seful PSD. Detalii AICI) Nu cred ca trebuie sa raspund la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )