Libnet.ro
UNICEF

15:01

Senatorii vor avea acces la dosarul lui Tariceanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatorii vor avea acces la dosarul lui Tariceanu

ACTUALIZARE: Tariceanu: Sunt gata sa ma prezint in fata colegilor Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat astazi ca este gata sa isi prezinte punctul de vedere in plenul Camerei superioare a Parlamentului cu privire la inceperea sau nu, a urmaririi sale penale. ------ Biroul Permanent al Senatului a decis, astazi, ca toti senatorii vor avea acces la dosarul care-l vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu, nu doar cei din Comisia Juridica. De asemenea, s-a decis prelungirea cu zece zile a termenului in care trebuie redactat raportul privind cererea DNA de avizare a urmaririi penale a sefului Senatului, avand in vedere ca sunt peste saptezeci de dosare de studiat, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al Capricornului. Au ghinion pe toate planurile

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada foarte proasta. Au ghinion pe toate planurile. HOROSCOP GEMENI- Ai o multime de trairi si esti mai anxioasa ca.

Aceasta este lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit in spatii publice

Comisia Europeana CE) a anuntat, vineri, lista localitatilor castigatoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localitati din Romania vor primi bonuri valorice de 15. 000 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )