Libnet.ro
UNICEF

13:00

Senatorul Claudiu Manda a anuntat ca Sebastian Ghita ar putea fi audiat la Comisia SRI prin videoconferinta

România Liberă România Liberă,
Senatorul Claudiu Manda a anuntat ca Sebastian Ghita ar putea fi audiat la Comisia SRI prin videoconferinta

Presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat ca fostul parlamentar Sebastian Ghita ar putea fi audiat prin sistem de videoconferinta, ca urmare a dorintei acestuia, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Fugarul Sebastian Ghita, audiat prin videoconferinta de Comisia SRI

Presedintele Comisiei de control SRI, Claudiu Manda, a anuntat, la Antena 3, ca miercuri va fi audiat prin videoconferinta fugarul penal Sebastian Ghita. Decizia vine chiar la dorinta lui Sebastian Ghita de a se adresa Comisiei SRI.

Claudiu Manda: Sebastian Ghita va fi audiat de Comisia parlamentara de control a SRI

Sebastian Ghita va fi audiat, de la Belgrad, prin videoconferinta, la Comisia parlamentara de control a SRI, miercurea viitoare sau peste doua saptamani, a declarat, potrivitRomania TV, pentru postul de televiziune, seful Comisiei, Claudiu Manda.

Claudiu Manda: Daniel Dragomir a adus mandate de ascultare ale SRI ca probe ca serviciul facea instrumentarea dosarelor DNA./ A dat numele unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care era sprijinit mediatic de catre SRI

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de informatii, Claudiu Manda, a declarat marti, dupa ce fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat, ca acesta a adus mandate de interceptare ale SRI care au fost folosite ulterior de DNA in acuzarea persoanelor de infractiuni de coruptie. Totodata, Manda a spus ca Dragomir a adus si o lista de 65 de persoane care ar trebui audiate de catre comisia de ancheta, dar a subliniat ca fostul colonel a dat si numele unui fost presedinte al Camerei Deputatilor care a avut parte de sprijin mediatic din partea SRI.

Cum reactioneaza PSD in fata violentei. Claudiu Manda, catre Gotiu: Vezi, d-aia s-a intamplat ce s-a intamplat la B1TV

Senatorul USR Adrian Wiener povesteste, pe Facebook, ca in sedinta conducerii Senatului, social-democratul Claudiu Manda, vicepresedintele Senatului si presedintele Comisiei de control SRI, a tratat ironic bataia pe care Mihai Gotiu a primit-o de la Mirel Palada.

Sebastian Ghita va fi audiat de Comisia de control a SRI

Sebastian Ghita va fi audiat prin videoconferinta de Comisia Parlamentara a SRI. Sefului Comisiei a sustinut ca Ghita si-a manifestat dorinta de a fi audiat. Cu siguranta da, va fi audiat.

Sebastian Ghita va fi audiat in comisia SRI prin videoconferinta, din Belgrad, despre acoperiti si vizita lui Kovesi in sufrageria lui Oprea

Sebastian Ghita urmeaza sa fie audiat prin videoconferinta, din Belgrad, la Comisia SRI. Fostul deputat va vorbi despre acoperitii din justitie, presa si parlament, dar si despre vizitele lui Kovesi la SRI.

Cine este Claudiu Manda, noul sef al Comisiei pentru controlul SRI, care executa ordinele lui Dragnea

Noul sef al Comisiei SRI, Claudiu Manda 41 de ani), este partenerul de viata al ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Manda este finul lui Valeriu Zgonea, exclus din PSD dupa un conflict cu Liviu Dragnea.

Cine este Claudiu Manda, noul sef al Comisiei pentru controlul SRI

Noul sef al Comisiei SRI, Claudiu Manda 41 de ani), este partenerul de viata al ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Manda este finul lui Valeriu Zgonea, exclus din PSD dupa un conflict cu Liviu Dragnea.

Antena 3 difuzeaza o inregistrare si sustine procurorul Negulescu face presiuni in dosarul lui Sebastian Ghita

Antena 3 a difuzat, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, o inregistrare care ar contine o discutie intre procurorul Mircea Negulescu si un martor protejat caruia ii cere sa il denunte pe afaceristul Sebastian Ghita. MARTOR: Domnu Negulescu, nu seamana adevarul cu ce scriu eu aici MIRCEA NEGULESCU: Lasa vrajeala. Da-l in primire pe asta! Hai!, se aude pe inregistrare. Emisiunea Sinteza zilei continua avandu-l in platou pe colonelul SRI in rezerva Ion Dedu care acuza ca a fost demis de Coldea si Kovesi deoarece a atras atentia acum un an de zile asupra faptului ca unele prevederi din legea Big Brother erau neconstitutionale. Ion Dedu, care este cercetat in ma multe dosare penale, a reluat declaratiile facute in ultimii 6 ani de zile.

Antena 3 a difuzat o inregistrare si sustine ca procurorul Negulescu facea presiuni in dosarul lui Sebastian Ghita

Antena 3 a difuzat, joi seara, la emisiunea Sinteza zilei, o inregistrare care ar contine o discutie intre procurorul Mircea Negulescu si un martor protejat caruia ii cere sa il denunte pe afaceristul Sebastian Ghita. MARTOR: Domnu Negulescu, nu seamana adevarul cu ce scriu eu aici MIRCEA NEGULESCU: Lasa vrajeala. Da-l in primire pe asta! Hai!, se aude pe inregistrare. Emisiunea a continuat cu colonelul SRI in rezerva Ion Dedu care acuza ca a fost demis de Coldea si Kovesi deoarece a atras atentia acum un an de zile asupra faptului ca unele prevederi din legea Big Brother erau neconstitutionale. Ion Dedu, care este cercetat penal, a reluat doar declaratiile facute in ultimii 6 ani de zile.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )