Libnet.ro
UNICEF

11:46

Senatorul liberal Daniel Zamfir vrea ca membrii CA ai BNR sa nu mai fie exonerati de raspunderea civila sau penala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatorul liberal Daniel Zamfir vrea ca membrii CA ai BNR sa nu mai fie exonerati de raspunderea civila sau penala

O initiativa legislativa a senatorului PNL Daniel Zamfir vrea modificarea Legii 312 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei BNR), astfel incat sa fie abrogate alineatele din lege care ii exonereaza de raspunderea civila sau penala pe membrii Consiliului de administratie. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorul liberal Daniel Zamfir vrea ca membrii CA al BNR sa nu mai fie exonerati de raspunderea civila sau penala

O initiativa legislativa a senatorului PNL Daniel Zamfir vrea modificarea Legii 312 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei BNR), astfel incat sa fie abrogate alineatele din lege care ii exonereaza de raspunderea civila sau penala pe membrii Consiliului de Administratie.

Daniel Zamfir vrea ca membrii CA al BNR sa nu mai fie exonerati de raspunderea civila sau penala

Daniel Zamfir vrea ca membrii CA al BNR sa nu mai fie exonerati de raspunderea civila sau penala.

Surse: Senatorul PNL Daniel Zamfir negociaza cu Tariceanu. Liberalul a promis ca rupe inca cinci parlamentari PNL

Senatorul liberal Daniel Zamfir, aflat in conflict cu liderul PNL Ludovic Orban, negociaza cu Calin Popescu Tariceanu trecerea la ALDE, au declarat pentru Adevarul surse politice. Zamfir i-a promis liderului ALDE ca va pleca din PNL insotit de inca cinci parlamentari, sustin sursele citate. De partea cealalta, surse din PNL confirma ca Zamfir ar putea demisiona din partid, dar exclud alte plecari.

Senatorul PNL, Daniel Zamfir, ar putea ajunge membru ALDE

Senatorul PNL Daniel Zamfir, fost presedinte al Comisiei economice din Senat si initiatorul legii pe.

Daniel Zamfir (PNL) cere ELIMINAREA IMUNITATII celor din conducerea BNR. Proiectul de lege, DEPUS la Senat!

Senatorul PNL Daniel Zamfir, initiator al proiectelor de lege privind plafonarea dobanzilor sau darea in plata duce razboiul cu BNR la un nou nivel. Acesta a depus in Parlament un proiect de eliminare a.

Daniel Zamfir, despre informatia ca ar pleca de la PNL la ALDE: Nu confirm nimic, nsa n viata politica se pot ntmpla multe lucruri

Senatorul PNL Daniel Zamfir a declarat pentru Hotnews. ro ca nu confirma informatia potrivit careia ar urma sa plece la ALDE, insa a adaugat ca se pot intampla multe lucruri in viata politica. News. ro a relatat joi, citand surse politice, ca Zamfir urmeaza sa se alature grupului ALDE.

Daniel Zamfir vorbeste despre zvonurile ca va trece la ALDE: Ce decizie a luat si ce ii cere lui Ludovic Orban

Senatorul PNL Daniel Zamfir nu confirma informatiile vehiculate in presa, potrivit carora va pleca la ALDE. Nu confirm trecerea mea la ALDE, dar pe de alta parte, nu va ascund faptul ca foarte multi co.

50 de economisti se pun contra legii lui Zamfir

Senatorul liberal Daniel Catalin Zamfir a reusit sa faca valuri uriase cu proiectele sale de lege privind protectia consumatorilor, atragand o serie de opinii impotriva initiativelor lui legislative, care se afla in dezbatere in Parlament. Textele de lege ale parlamentarului vizeaza plafonarea dobanzilor la 18% pentru creditele de consum si la de 2,5 ori mai mult decat dobanda cheie pentru cele ipotecare si imobiliare, anularea caracterului de titlu executor pe care il au contractele de credit si limitarea valorii la care debitorul isi poate recupera locuinta de la recuperator la cel mult dublul pretului la care acesta din urma a cumparat casa de la banca.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )