Libnet.ro
UNICEF

09:45

Senatorul PSD Liviu Pop compara SUA, Germania, Austria si Olanda cu niste gndaci care invadeaza Romnia

Hotnews Hotnews,
 Senatorul PSD Liviu Pop compara SUA, Germania, Austria si Olanda cu niste gndaci care invadeaza Romnia

Dupa ce marti deputatul PSD Nicoale Bacalbasa a comparat protestele cu conflictele din Fasia Gaza, starnind reactia prompta si extrem de dura a ambasadei Israelului la Bucuresti, acum colegul sau de la Senat, Liviu Pop, a postat pe facebook un mesaj in care SUA, Germania, Austria si Olanda sunt comparate cu niste gandaci. continuă pe Hotnews

Senatorul PSD Liviu Pop compara SUA, Germania, Austria si Olanda cu niste gandaci care invadeaza Romania

Dupa ce marti deputatul PSD Nicoale Bacalbasa a comparat protestele din data de 10 august cu conflictele din Fasia Gaza, starnind reactia prompta si extrem de dura a ambasadei Israelului la Bucuresti, acum colegul sau de la Senat, Liviu Pop, a postat.

Liviu Pop spune ca postarea in care SUA, Germania, Austria si Olanda apar drept gandaci nu ii apartine, ci a fost preluata de pe un site

Senatorul PSD Liviu Pop a afirmat joi seara, la Antena 3, ca postarea sa de pe Facebook in care America, Germania, Olanda si Austria apar infatisate ca gandaci care invadeazi Romania nu ii apartine, ci a fost preluata de pe un site pe care il urmareste. in acest comtext, Pop s-a declarat prooccidental si a sustinut ca partidul din care face parte va ridica vizele pentru romaniii care calatoresc in SUA.

Cum explica Liviu Pop fotografia in care SUA si Germania sunt gandaci: Nu cred ca partenerii strategici vor reactiona. Poate doar Iohannis sa-si dea demisia

Intrebat de ce a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care America, Germania, Olanda si Austria sunt infatisate ca niste gandaci care invadeaza Romania, senatorul PSD Liviu Pop a raspuns: Iohannis e de vina. Sa demisioneze!.

PSD LOVESTE din nou! Dupa GAFA lui Bacalbasa, Liviu Pop compara occidentalii cu gandaci care invadeaza Romania: Ce, sunt insecte pentru care sa se simta jigniti? (FOTO)

Senatorul Liviu Pop, a postat pe Facebook o imagine in care tarile occidentale SUA, Germania, Austria si Olanda sunt comparate cu niste gandaci. in imaginea editata de fostul ministru al Educatiei il.

Replica pentru Liviu Pop: Cele patru state gandac aduc sute de milioane de euro in Romania

Liviu Pop, senator PSD si fost ministru al educatiei, a postat recent pe Facebook o imagine cu puternic mesaj anti occidental, amintind de propaganda anti-occidentala a Rusiei. El loveste in SUA, Germania, Austria si Olanda, state pe care pesedistul le.

Liviu Pop: Iohannis a condus o organizatie care este continuator al unui grup nazist. Am citit pe net

Senatorul PSD Liviu Pop a afirmat joi seara, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis a condus o organizatie care este un continuator al unui grup nazist, fostul ministru al Educatiei spunand ca are aceste informatii de pe net.

PNL cere excluderea lui Liviu Pop din PSD: A jignit unii dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei. O exprimare de regimuri totalitare

PNL a cerut, joi, conducerii PSD, excluderea din partid a senatorului Liviu Pop, dupa ce acesta a comparat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, state precum Germania, SUA, Austria si Olanda cu niste gandaci. Astfel, liberalii considera ca fostul ministru PSD al Educatiei a avut o exprimare care face parte din propaganda ruseasca anti-occidentala si anti-democratica, jignitoare la adresa celor mai importanti parteneri ai Romaniei.

PNL: Daca PSD nu-l exclude pe Liviu Pop si asuma mesajul anti-occidental care face parte din propaganda de sorginte ruseasca

Liberalii solicita PSD excluderea din partid a senatorului Liviu Pop pentru ca a jignit partenerii strategici ai tarii, dupa ce acesta a postat pe Facebook o imagine in care a comparat SUA, Olanda, Germania si Austria cu gandaci care invadeaza Romania. in caz contrar, PSD isi asuma mesajul senatorului care reprezinta o gandire anti-occidentala, care face parte din propaganda de sorginte ruseasca, folosita de regimurile totalitare.

Liviu Pop, atacat cu mesaje vulgare pe pagina de Facebook, dupa ce fostul ministru a omis sa faca o setare la contul sau

Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a reusit sa devina tina comentariilor obscene ale internautilor pentru ca a omis sa faca o setare pe contul sau de Facebook. Pop nu a activat optiunea de pe.

Pagina de Facebook a lui Liviu Pop, atacata vulgar de internauti dupa ce fostul ministru a lasat poarta larg deschisa

Dand dovada de o maiestrie iesita din comun, fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a reusit sa lase poarta deschisa internautilor pe pagina sa de Facebook, acestia atasand etichete vulgare fotografiei sale de profil.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2381 seconds )