Libnet.ro
UNICEF

09:30

Senatorul USR Mihai Gotiu, lovit de sociologul Mirel Palada, sustine ca pesedistul Niculae Badalau l-a amenintat cu bataia in Parlament

România Liberă România Liberă,
Senatorul USR Mihai Gotiu, lovit de sociologul Mirel Palada, sustine ca pesedistul Niculae Badalau l-a amenintat cu bataia in Parlament

Senatorul USR Mihai Gotiu a afirmat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca senatorul PSD Niculae Badalau i-a amenintat cu bataia pe el si pe Nicusor Dan, in luna februarie, in Parlament. continuă pe România Liberă

Senatorul USR Mihai Gotiu, lovit de sociologul Mirel Palada, sustine ca pesedistul Nicolae Badalau l-a amenintat cu bataia in Parlament

Senatorul USR Mihai Gotiu a afirmat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca senatorul PSD Nicolae Badalau i-a amenintat cu bataia pe el si pe Nicusor Dan, in luna februarie, in Parlament.

Senatorul USR Mihai Gotiu anunta ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat, joi dimineata, ca isi scoate certificat medical de la IML si va depune plangere penala impotriva lui Mirel Palada pentru agresiune fizica, chiar si daca acesta isi va cere scuze. Gotiu spune ca a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin.

Senatorul USR Mihai Gotiu a depus plangere la Politie

ACTUALIZARE 20:27 Senatorul USR Mihai Gotiu a depus astazi plangere penala la politie impotriva sociologului Mirel Palada, pe motiv ca a fost agresat fizic de acesta aseara, in pauza unei emisiuni de la un post de televiziune. *ACTUALIZARE 16:50 PMB: Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria capitalei pana in momentul de fata *ACTUALIZARE 16:36 Dan Barna, USR: Firma lui Mirel Palada a obtinut de la Primaria Capitalei un contract de 100. 000 de lei *ACTUALIZARE 15:46 Diaconu, PRU: Bravo, Mirel Palada! *ACTUALIZARE 15:37 Ponta: Oricat de provocator este un adversar politic nu exista nicio scuza pentru a rezolva o problema cu pumnii *ACTUALIZARE 15:12 Orban: Solicit energic pedepsirea golanului politic Mirel Palada; a avut un comportament grobian *ACTUALIZARE 12:00 Gotiu: Analizele de la IML fac dovada agresiunii ------------ Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca va depune plangere la Politie, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, incidentul avand loc ieri seara in pauza publicitara a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca depune plangere la Politie

ACTUALIZARE 16:50 PMB: Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria capitalei pana in momentul de fata Pana in momentul de fata, domnul Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria Municipiului Bucuresti PMB) sau de la vreo structura subordonata a acesteia, nici in nume personal si nici prin intermediul vreunei companii la care este actionar sau administrator, a transmis astazi PMB, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 16:36 Dan Barna, USR: Firma lui Mirel Palada a obtinut de la Primaria Capitalei un contract de 100. 000 de lei *ACTUALIZARE 15:46 Diaconu, PRU: Bravo, Mirel Palada! *ACTUALIZARE 15:37 Ponta: Oricat de provocator este un adversar politic nu exista nicio scuza pentru a rezolva o problema cu pumnii *ACTUALIZARE 15:12 Orban: Solicit energic pedepsirea golanului politic Mirel Palada; a avut un comportament grobian *ACTUALIZARE 12:00 Gotiu: Analizele de la IML fac dovada agresiunii ------------ Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca va depune plangere la Politie, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, incidentul avand loc ieri seara in pauza publicitara a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca depune plangere la Politie

Senatorul USR Mihai Gotiu spune ca va depune plangere la Politie, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, incidentul avand loc ieri seara in pauza publicitara a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

USR a creat un banner manifest impotriva politicii pumnului in gura, in semn de solidaritate fata de Mihai Gotiu, agresat de sociologul Mirel Palada

Uniunea Salvati Romania a creat, pe Facebook, un colaj manifest impotriva politicii pumnului in gura, pornind de la incidentul in care a fost implicat Mihai Gotiu, lovit de sociologul Mirel Palada.

Mihai Gotiu, plangere la Politie dupa ce a fost lovit de Mirel Palada in studioul B1 TV (VIDEO)

Senatorul USR Mihai Gotiu va merge joi dimineata la Politie, pentru a depune plangere, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta.

Mihai Gotiu a fost la IML si va depune o plangere la Politie dupa ce a fost lovit de Mirel Palada in studioul B1 TV: PRIMELE IMAGINI din timpul incidentului (VIDEO)

Senatorul USR Mihai Gotiu va merge a Politie, pentru a depune plangere, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Asta dupa ce, i.

Mirel Palada, campionul scandalurilor publice. Sociologul a criticat numerosi jurnalisti si politicieni: Mama lor de jegosi! Presedintele s-a matrafoxat. Ce placere sa-i execut electric!

Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta este cunoscut pentru jignirile la adresa jurnlistilor si adversarilor politici. Cel mai recent scandal a avut loc miercuri, cand l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, in cadrul unei emisiuni.

Glume de autobaza la Antena 3 pe seama bataii incasate de Mihai Gotiu de la Mirel Palada: Domnul Gotiu o sa vorbeasca pe nas, Dupa lovitura pare rosu in obraji

Vedetele postului Antena 3 si invitatii din emisiunea Sinteza Zilei s-au amuzat copios pe seama faptului ca senatorul USR Mihai Gotiu a fost lovit de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. De altfel, Mihai Gadea a insinuat ca Gotiu l-a provocat pe Palada si, la unison cu Mugur Ciuvica, Mircea Badea si Sorin Rosca Stanescu, l-au ironizat pe senatorul USR si au facut glume de autobaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4187 seconds )