Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul a adoptat ordonanta privind comisia nationala pentru trecerea la moneda euro

Adevărul Adevărul,
Senatul a adoptat ordonanta privind comisia nationala pentru trecerea la moneda euro

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de aprobare a Ordonantei de urgenta a Guvernului 24/2018 privind infiintarea, organizarea si functionarea Comisiei nationale de fundamentare a Planului national de adoptare a monedei euro, nefiind facute amendamente. continuă pe Adevărul

Dancila, despre Comisia pentru trecerea la euro: S-a trecut la discutii tehnice

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca deja s-a ajuns la discutii tehnice in cadrul Comisiei pentru trecerea la moneda euro. Am avut o intalnire a Comisiei penntru trecerea la.

India: Presedintele Ram Nath Kovind a semnat ordonanta privind pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

Presedintele indian Ram Nath Kovind a semnat o ordonanta care prevede pedepse drastice pentru cei acuzati de violente sexuale impotriva copiilor, inclusiv pedeapsa cu moartea in cazul celor condamnati pentru violarea fetelor cu varste sub 12 ani.

Comisia speciala pentru modificarea legilor securitatii nationale se ntruneste astazi n prima sedinta, pentru a stabili presedintele, vicepresedintii si regulamentul

Comisia speciala care se va ocupa de modificarea legilor securitatii nationale se intruneste marti in prima sedinta, pentru a fi alesi presedintele, vicepresedintii si pentru a fi stabilit regulamentul de functionare. PSD va avea opt membri in comisie, PNL va avea trei membri, in timp ce ALDE, USR, PMP si UDMR vor avea cate un reprezentant, scrie news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2762 seconds )