Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serban Pop, fostul sef al ANAF, eliberat din inchisoare de Instanta suprema

Antena3 Antena3,
Serban Pop, fostul sef al ANAF, eliberat din inchisoare de Instanta suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus suspendarea executarii pedepsei a fostului sef al ANAF Serban Pop. Serban Pop va fi eliberat din inchisoare, dupa ce in dosarul in care acesta a fost cond. continuă pe Antena3

Se golesc puscariile. Pedepsele primite de Alina Bica si de Serban Pop au fost suspendate

Serban Pop, fostul sef ANAF, si fosta sefa a DIICOT Alina Bica ar putea scapa de condamnarile pe care le-au primit in luna iunie a acestui an, de cinci, respectiv patru ani. Instanta Suprema a admis contestatiile de anulare formulate de avocati in legatura cu formarea completurilor de cinci judecatori, fiind suspendata executarea pedepsei.

ICCJ: Alina Bica si Serban Pop trebuie pusi si ei in libertate

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, si Serban Pop, fostul presedinte al ANAF, trebuie eliberati din inchisoare. inalta Curte a admis contestatii in anulare. Miercuri seara, inalta Curte de Casatie si.

nalta Curte suspenda executarea pedepsei si pentru Bica / Serban Pop va fi eliberat din nchisoare

Magistratii instantei supreme au decis sa suspende pentru fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, pedeapsa de 4 ani cu executare, dupa ce avocatii acesteia au formulat contestatii fata de formarea completurilor de 5 judecatori, transmite Mediafax.

Dan Sova, prima reactie dupa eliberarea din inchisoare: Judecatorul care a facut diferenta este cel care nu trebuia sa fie in Complet

Fostul parlamentar Dan Sova a declarat, miercuri noaptea, dupa ce a fost eliberat din Penitenciarul Jilava in urma contestarii alcatuirii completurilor de 5 judecatori, ca a fost condamnat cu o decizie de 3 la 2,.

Dan Sova, Constantin Nita si Rudel Obreja vor fi eliberati din inchisoare

Fostul deputat Dan Sova, fostul ministru Constantin Nita si fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja vor fi eliberati din inchisoare, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitiei a dispus.

Japonia: Carlos Ghosn ar putea fi eliberat din arest

Un tribunal din Tokyo a anuntat joi ca a decis sa nu extinda retinerea fostului sef al Nissan Motor, Carlos Ghosn, ceea ce inseamna ca acesta ar putea fi eliberat curand, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )