Libnet.ro
UNICEF

15:30

Serena Williams ajunge in finala de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Serena Williams ajunge in finala de la Wimbledon

Propulsata de organizatorii turneului de Mare Slem de la Wimbledon pe lista capilor de serie, desi nu avea un clasament in primele 32 ale lumii, Serena Williams a ajuns sa dispute un nou meci cu trofeul pe masa la Londra. continuă pe Online Sport

Serena Williams este in finala la Wimbledon. Performanta fabuloasa pentru jucatoarea din America

Serena Williams face un turneu remarcabil la Wimbledon, unde s-a calificat in finala competitiei de pe iarba londoneza.

Serena Williams este in sferturi la Wimbledon. Care sunt cele patru dueluri care vor decide semifinalistele

Serena Williams s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut fara probleme de Evghenia Rodina.

Wimbledon: Regina s-a ntors - Serena Williams, n finala la All England Club (Victorie scurta cu Julia Goerges)

Pe durata Roland Garros-ului, in Paris puteau fi vazute afise ale celor de la Nike cu The queen is back. Putem spune cu adevarat ca regina Serena Williams este inapoi in circuit la un nivel inalt, americanca reusind sa se califice joi in finala de la Wimbledon 6-2, 6-4 cu Julia Goerges, dupa o ora si zece minute).

Serena Williams este in semifinale la Wimbledon

Americanca Serena Williams a reusit cel mai bun rezultat al ei de la revenirea in circuitul feminin de tenis, dupa ce a nascut.

Serena Williams si Angelique Kerber s-au calificat in finala de la Wimbledon: Americanca, aproape de un nou trofeu la doar 10 luni dupa ce a nascut

Finala din acest an de la Wimbledon de pe tabloul feminin va avea loc intre Serena Williams si Angelique Kerber. Americanca a trecut joi de Julia Goerges cu 6-2 6-4 si a reusit sa ajunga intr-o finala.

Serena Williams a fost la un pas de moarte. Sotul sau a facut dezvaluirea

Serena Williams si sotul sau,fondatorul Reddit, Alexis Ohanian se bucura din plin de viata de familie, cu atat mai mult cu cat sunt parintii unei minunate fetite, Alexis Olympia. Sotul Serenei,.

Wimbledon: Serena Williams, n semifinale - Tinuta n sah de Camila Giorgi doar un set

Camila Giorgi a reusit sa o domine pe Serena pret de un set singurul pierdut pana acum de americanca la aceasta editie a Grand Slam-ului londonez), insa apoi fostul lider mondial si-a ridicat nivelul jocului, si-a gasit ritmul si a obtinut calificarea in semifinale dupa un meci de o ora si 42 de minute 3-6, 6-3, 6-4). Se actualizeaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )