Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sergiu Mocanu: Igor Dodon si Renato Usatii pot ajunge in turul doi la alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Sergiu Mocanu: Igor Dodon si Renato Usatii pot ajunge in turul doi la alegerile prezidentiale

Presedintele Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, este sceptic ca in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna acestui an va ajunge neaparat si un candidat proeuropean. El considera ca exista riscul ca in turul doi sa se dueleze doi candidati prorusi, Igor Dodon si primarul de Balti, Renato Usatii. in opinia lui, Maia Sandu, candidatul cel mai bine cotat in randul politicienilor proeupeni, ar putea sa nu treaca in turul doi. continuă pe Adevărul

Renato Usatii: Igor Dodon face sondaje de opinie la comanda si le modifica in favoarea sa

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este acuzat de politicianul Renato Usatii ca a comandat unele sondaje de opinie si le-a modificat rezultatele in favoarea sa.

Igor Dodon, dupa anularea acordului de imprumut cu Rusia: O hotarare cinica, impotriva propriilor cetateni. Judecatorii au demonstrat ca sustin clanuri politice

Igor Dodon a afirmat ca decizia Curtii Constitutionale de a suspenda suportul financiar pe care Republica Moldova urma sa-l primeasca din Federatia Rusa este o lovitura dura aplicata milioanelor de moldoveni care asteptau ajutor din acesti bani. Presedintele sustine ca decizia este politizata, iar inalta Curte se transforma intr-un instrument de lupta politica.

Igor Dodon, pentru presa rusa: Rusia si China au fost primii care ne-au ajutat in lupta cu COVID-19

Presedintele Igor Dodon a declarat, pentru agentia de presa rusa TASS, ca Federatia Rusa si China au fost primele tari care au dat curs solicitarii Republicii Moldova cu privire la oferirea de ajutoare umanitare in contextul raspandirii COVID-19. Seful statului a precizat ca dintre statele europene Elvetia a fost prima care a oferit sprijin Chisinaului in lupta cu pandemia.

Sondaj: Igor Dodon conduce in topul increderii in politicieni cu 24%

Compania Date Inteligente iData) a prezentat un sondaj de opinie miercuri, 6 mai, care arata ca presedintele Igor Dodon s-ar bucura de cea mai mare incredere din partea cetatenilor - 24,2%. Seful statului este urmat de lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu - 11,4%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )