Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sergiu Tofilat: Ne pregatim pentru alegerile locale din 2019

Adevărul Adevărul,
Sergiu Tofilat: Ne pregatim pentru alegerile locale din 2019

Aspirant la functia de primar al municipiului Chisinau, Sergiu Tofilat, care nu a fost inregistrat pentru ca nu a reusit sa adune cele 10. 000 de semnaturi in sustinerea sa, spune ca se pregateste pentru alegerile locale generale din 2019. continuă pe Adevărul

Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, invitat marti, de la 10.30, n studioul Hotnews

Cate blocuri au fost reabilitate termic in Sectorul 1? Cand incepe programul de reabilitare la case? in ce stadiu este implementarea programului de colectare selectiva? Caat a realizat primarul Dan Tudorache din ce a promis in campania electorala din 2016? De ce da Primaria Sector 1 bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului? Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, este invitat marti, de la 10. 30, in studioul Hotnews pentru a raspunde la intrebari. Cititorii pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului.

LIVE VIDEO Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, invitat n studioul Hotnews

Cate blocuri au fost reabilitate termic in Sectorul 1? Cand incepe programul de reabilitare la case? in ce stadiu este implementarea programului de colectare selectiva? Cat a realizat primarul Dan Tudorache din ce a promis in campania electorala din 2016? De ce da Primaria Sector 1 bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului? Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, este invitat marti, de la 10. 30, in studioul Hotnews pentru a raspunde la intrebari. Cititorii pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului. Realizator: Catiusa Ivanov.

VIDEO Doi ani de la alegerile locale din 2016 - Ce s-a schimbat si ce NU s-a schimbat n Romnia: Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a fost invitat n studioul HotNews.ro

Cate blocuri au fost reabilitate termic in Sectorul 1? Cand incepe programul de reabilitare la case? in ce stadiu este implementarea programului de colectare selectiva? Cat a realizat primarul Dan Tudorache din ce a promis in campania electorala din 2016? De ce da Primaria Sector 1 bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului? Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a fost invitat marti, de la 10. 30, in studioul HotNews. ro pentru a raspunde la intrebari. Cititorii pot pune intrebari folosind formularul de la finalul articolului. Realizator: Catiusa Ivanov.

Iurie Leanca: Alegerile locale au fost create intr-un context artificial

Presedintele Partidului Popular European, Iurie Leanca, sustine ca a analizat programele electorale pentru alegerile locale noi din Chisinau si Balti si exista candidati care ar putea face fata rigorilor. Potrivit lui Leanca, acestia sunt proeuropeni, integri si cu o viziune clara de rezolvare a problemelor urbei, insa politicianul nu a mentionat despre cine este vorba.

Razvan Burleanu, plan diabolic pentru alegerile la FRF: Stenograme uluitoare cu felul in care si-a organizat realegerea (VIDEO)

Toata lumea s-a intrebat cum de a castigat Razvan Burleanu alegerile FRF in fata lui Ionut Lupescu, cu un scor zdrobitor. Ei bine, se pare ca Burleanu a avut un plan diabolic, bine pus la punct, pe care l-a pus.

Liga 1 cu 16 echipe din 2019/2020

Primul esalon va creste de la 14 la 16 echipe incepand din sezonul 2019/2020, a anuntat Razvan Burleanu, presedintele FRF.

Alerta meteo. Cod galben pentru 12 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, atentionari COD GALBEN de ploi cu descarcari electrice pentru 12 judete, cele mai multe din zona Moldovei si Olteniei. Aversele pot cumula 15-20.

Lovitura pentru Romania. Statele din Est vor primi mai putini bani de la UE

Bruxelles intentioneaza sa transfere zeci de miliarde de euro din fonduri europene departe de Europa Centrala si de Est, mutand banii din tari precum Polonia, Ungaria si Republica Ceha catre statele afectate.

Pedepse aspre pentru violatorii copiilor din India

Presedintele indian Ram Nath Kovind a semnat astazi o ordonanta care prevede pedepse drastice pentru cei acuzati de violente sexuale impotriva copiilor, inclusiv pedeapsa cu moartea in cazul celor condamnati pentru violarea fetelor cu varste sub 12 ani, relateaza agentia dpa.

O sala de fitness saudita pentru femei, nchisa din cauza unei videoclip considerat indecent

Autoritatile saudite au dispus vineri inchiderea unei sali de fitness pentru femei de la Riad, din cauza unui videoclip promotional in care aparea o femeie in tinuta sportiva mulata, relateaza Agerpres citand AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )