Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament cu cresterea pensiilor cu 40%, pe agenda Curtii Constitutionale

Hotnews Hotnews,
 Sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament cu cresterea pensiilor cu 40%, pe agenda Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea Guvernului asupra proiectului de rectificare bugetara modificat de PSD in Parlament cu un amendament care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Executivul spune ca parlamentarii nu au identificat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite si care sa reflecte principiul echilibrului bugetar, potrivit dispozitiilor constitutionale. continuă pe Hotnews

CCR analizeaza miercuri sesizarea Guvernului privind cresterea pensiilor cu 40%

Sesizarea depusa de Guvern privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament ce prevede majorarea .

UPDATE CCR a amanat decizia privind majorarea pensiilor. PSD cere 40%, PNL a marit cu 14%

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea Guvernului privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament cu un amendament al PSD care prevede cresterea pensiilor cu 40%. Executivul argumenteaza, in obiectia de neconstitutionalitate, ca Legislativul a ignorat exigentele de previzibilitate ale legii si perspectivele evolutiei situatiei bugetului consolidat si a economiei generale, cu consecinta afectarii principiului securitatii juridice.

Rectificarea bugetara, aprobata de Guvern

Bani pentru pensii, pentru kurzarbeit, pentru agricultorii afectati de seceta si pentru echilibrarea bugetelor locale Bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat au fost modificate, pentru a treia oara in acest an, de catre Cabinetul Orban. Rectificarea bugetara adoptata ieri este necesara pentru plata pensiilor, masurilor active de ocupare a fortei de munca, a cheltuielilor facute de Ministerul Sanatatii, de Ministerul Agriculturii, dar si pentru echilibrarea bugetelor locale, conform declaratiilor facute de premierul Ludovic Orban la inceputul sedintei de guvern.

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Romania se asigura ca va avea intre primele tari acces la vaccinul anti-COVID-19 in perioada urmatoare (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca prin rectificarea bugetara care a fost aprobata in sedinta de luni a Guvernului, a fost suplimentata contributia Romaniei la Comisia Europeana, precum si.

ADRIAN OROS: Rectificarea bugetara ne permite sa finalizam toate platile privind subventiile catre fermieri

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat, ieri, la finalul sedintei de Guvern, ca rectificarea bugetara permite Ministerului Agriculturii sa finalizeze platile de subventii pentru fermieri, dar si despagubirile pentru seceta, relateaza news. ro.

Guvernul aproba rectificarea bugetara

Guvernul aproba, in sedinta Executivului de luni, o ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2020.

ASTAZI Sesizarea Guvernului pe legea pentru aprobarea rectificarii bugetului pe anul 2020 - in dezbaterea CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, astazi, sesizarea Guvernului cu privire la legea pentru aprobarea rectificarii bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )