Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sevil Shhaideh, la DNA in dosarul Belina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sevil Shhaideh, la DNA in dosarul Belina

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh s-a prezentat, ieri, la Directia Nationala Anticoruptie, unde procurorii i-au inmanat raportul expertizei realizat in dosarul Belina. continuă pe Ziarul Bursa

Sevil Shhaideh, audiata la DNA chiar in ziua consultarilor

Sevil shhaideh a fost citata la DNA in dosarul Belina. fostul vicepremier ajunge in fata procurorilor chiar in ziua in care se decide soarta premierului, la Cotroceni.

Sevil Shhaideh, la iesirea de la DNA in dosarul Belina: Merg acasa si analizez expertiza

Sevil shhaideh a fost citata la DNA in dosarul Belina. fostul vicepremier ajunge in fata procurorilor chiar in ziua in care se decide soarta premierului, la Cotroceni.

Sevil Shhaideh a fost la DNA pentru a i se comunica rezultatul expertizei in dosarul Belina

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh a ajuns, miercuri, la DNA, unde a fost citata pentru a i se aduce la cunostiinta rezultatul expertizei realizate in dosarul Belina. Expertii au redactat raportul de evaluare a insulei Belina.

Gadea la DNA, in dosarul Belina

Adrian Gadea, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea si fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a ajuns miercuri la DNA pentru declaratii in dosarul Belina. in acest.

Sevil Shhaideh a ajuns la DNA

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, ea fiind chemata de procurori pentru a i se inmana un exemplar al raportului de expertiza realizat in dosarul Belina, anunta Agerpres.

Sevil Shhaideh a fost la sediul DNA. Vestea primita de apropiata lui Dragnea

Sevil Shhaideh, fost vicepremier si ministru al Dezvoltarii, a fost citata la DNA in dosarul Belina. Expertii desemnati au evaluat insula Belina si au facut un raport, iar expertiza.

Sevil Shhaideh, audiata la DNA

Fostul ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a ajuns miercuri dimineata la DNA pentru a da declaratii intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu. Dosarul vizeaza transferul din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )