Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sfarsitul visului suedez? Autoritatile sunt tot mai coplesite de clanurile criminale violente

Hotnews Hotnews,
 Sfarsitul visului suedez? Autoritatile sunt tot mai coplesite de clanurile criminale violente

Politia si guvernul din Suedia trag un semnal de alarma asupra prezentei tot mai mari a zeci de clanuri mafiote care, in opinia lor, fac ravagii in regat, pe fondul inmultirii ingrijoratoare a schimburilor de focuri si a altor reglari de conturi violente in aceasta tara nordica mai degraba linistita, relateaza AFP si The Local, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Tot mai multe forme de COVID-19 reactioneaza din ce in ce mai greu la tratament. Beatrice Mahler: Pacienti care sunt pe toate grupele de varsta

Managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti a povestit ca in unitatea medicala ajungi pacienti cu forme tot mai grave de COVID-19, iar din ce in ce mai multe tipologii raspund tot mai greu la tratament. Mai.

Tot mai multe cazuri de COVID-19 in scoli. Beatrice Mahler: Problema majora este in fata unitatilor de invatamant, unde regulile nu sunt respectate aproape deloc (VIDEO)

Tot mai multe cazuri de COVID-19 au fost depistate in scoli. Din ce in ce mai multi copii au fost confirmati cu infectie cu SARS-CoV-2, iar unitatile de invatamant incep sa recurga la scenariile rosii,.

Care sunt cele mai populare 7 pariuri fotbal in prezent?

Ofertele de pariuri se bucura de o popularitate tot mai mare printre fanii sportului, insa cel mai m.

Studio AE: Cladirile inteligente cu tehnologie integrata care se pot adapta in functie de nevoi vor fi tot mai prezente

Digitalizarea si integrarea serviciilor de calitate in domeniul constructiilor vor conta tot mai mult Reporter: in ce masura pandemia de coronavirus a afectat domeniul arhitecturii in care activati?.

CORONAVIRUS |Emilian Imbri: Topaim de pe un platou pe altul, tot mai sus

Managerul Institutului Victor Babes din Bucuresti, Emilian Imbri, a declarat ca este ingijorat avand in vedere ca topaim de pe un platou pe altul, dar sarim tot mai sus, mentionand ca lucrurile se vo.

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca a fost aur pentru stat. Mii de lei au luat autoritatile pe tot ce se afla in curtea de la Caracal. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat ca le-a violat si ucis .

SONDAJ GALLUP: Migrantii, tot mai putin tolerati in jurul lumii

Lumea devine mai putin toleranta fata de migranti, arata un sondaj Gallup publicat miercuri, in timp ce Europa se pregateste sa dezvaluie un nou care sa ajute cautatorii de azil, dupa incendiul dintr-o tabara din Grecia ce a lasat mii de migranti fara adapost, scrie Reuters.

Financial Times: Banii clandestini rusesti si chinezesti joaca un rol tot mai mare

Acuzatiile aparute saptamana aceasta cum ca sotul unei mari donatoare a Partidului Conservator britanic a fost finantat in secret de un oligarh avand legaturi cu Vladimir Putin reprezinta cel mai nou exemplu de bani clandestini rusesti care ar putea influenta democratiile europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )