Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cu ce sfaturi vine Ministerul Sanatatii pentru a evita gripa

Adevărul Adevărul,
Cu ce sfaturi vine Ministerul Sanatatii pentru a evita gripa

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale anunta ca, la momentul actual, in Republica Moldova situatia epidemiologica prin gripa este sub gradul epidemiologic. De la inceputul anului au fost inregistrate sase cazuri de gripa, unul dintre ele soldate cu deces. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii sustine ca mama bebelusului infectat cu candida, care a murit de septicemie la Spitalul Sf. Pantelimon, a fost depistata cu germene multirezistent la internare

Ministerul Sanatatii sustine, intr-un comunicat, ca mama bebelusului infectat cu candida, care a murit de septicemie pe 7 octombrie anul trecut la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, a fost depistata cu infectie vaginala si cu germene multirezistent la internare. Tolo. ro a scris, miercuri, ca Ministerul Sanatatii a ordonat un control in acest caz abia la aproape 3 luni de la decesul bebelusului.

Tolo.ro: Un bebelus infectat cu candida a murit de septicemie la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a trimis un control abia la 3 luni dupa deces

Un bebelus nascut la data de 1 septembrie 2017 a murit pe 7 octombrie 2017, la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, dupa ce s-a infectat cu canidida si, apoi, a facut septimecemie, scrie Tolo. ro. Potrivit sursei citate, Ministerul Sanatatii a ordonat un control in acest caz abia aproape 3 luni mai tarziu, la finalul lunii decembrie.

Cazul unui bebelus mort in spital din cauza unor infectii, ignorat o luna de Ministerul Sanatatii

Un nou caz revoltator, in sistemul sanitar romanesc. Ministerul Sanatatii a trimis Directia de Sanatate Publica DSP) sa ancheteze cazul unui bebelus mort in spital din cauza unor.

Ministerul Sanatatii cere un control la Spitalul din Baicoi

Ministerul Sanatatii a cerut un control la Spitalul din Baicoi dupa ce o pacienta de 80 de ani cu probleme cardiace a fost refuzata pe motiv ca in spital nu exista medic cardiolog. Ulterior, pacienta a fost internata prin mai multe spitale.

Ministerul Sanatatii: Forma finala a proiectului legii transplantului va fi discutat cu asociatiile de pacienti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, care s-a intalnit, joi, cu reprezentantii pacientilor transplantati, le-a promis ca va discuta cu ei forma finala a proiectului de lege privind transplantul, inainte de a fi trimisa spre adoptare.

Cristian Busoi: Problema infectiile nosocomiale este bagata sub pres de Ministerul Sanatatii

Europarlamentarul Cristian Busoi, vicepresedinte PNL- Sanatate, Munca si Protectie Sociala, aduce critici vehemente Ministerului Sanatatii privind felul in care a raspuns privind cazul bebelusului.

Vlad Voiculescu: Ministerul Sanatatii nu doar ca nu ia masuri impotriva abuzurilor privind transplantul ci face exact pe dos

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu prezinta un proiect al legii transplantului postat pe site-ul Ministerului Sanatatii, potrivit caruia decizia privind beneficiarul unui organ prelevat revine sefului echipei medicale care realizeaza transplantul, Voiculescu remarcand ca prin aceasta initiativa ministrul Bodog nu doar ca nu ia nicio masura impotriva abuzurilor de tipul celor facute de medicul Mihai Lucan, ci face exact pe dos, transmite news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )