Libnet.ro
UNICEF

11:17

Ed Sheeran va canta pentru prima data in Romania. Cand va avea loc concertul

Antena3 Antena3,
Ed Sheeran va canta pentru prima data in Romania. Cand va avea loc concertul

CONCERT Ed Sheeran. Ed Sheeran va sustine un concert pe Arena Nationala din Bucuresti, pe 3 iulie 2019, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului Divide. CONCERT Ed Sheeran. Biletele pentru. continuă pe Antena3

Exclusivitati teatrale la Iasi. Inedite trupe de teatru din Asia vin pentru prima data in Romania la FITPTI 2018

Festivalul International de Teatru pentru Publicul Tanar de la Iasi FITPTI) ajunge in 2018 la cea de-a XI-a editie si aduce pentru publicul iesean exclusivitati, ca in fiecare an.

Exclusivitati teatrale la Iasi. Inedite trupe de teatru din Asia vin pentru prima data in Romania, la FITPTI 2018

Festivalul International de Teatru pentru Publicul Tanar de la Iasi FITPTI) ajunge in 2018 la cea de-a XI-a editie si aduce pentru publicul iesean exclusivitati, ca in fiecare an.

Ed Sheeran vine pentru prima oara in Romania. Cand si unde va avea loc concertul

Megastarul Ed Sheeran a anuntat astazi ca a inclus Romania in seria de spectacole pe care le va sustine anul viitor. Biletele se pun in vanzare joi, 27 septembrie, la 12. 00 - ora Romaniei. Concertul va avea loc pe Arena Nationala, in data de 3 iulie.

Productia de titei a Chinei creste pentru prima oara in ultimii trei ani

Productia de petrol a Chinei a crescut, in august, pentru prima data in ultimii trei ani, avansul venind dupa ce presedintele tarii, Xi Jinping, a facut apel la consolidarea securitatii energetice nationale, pe fondul tensiunilor comerciale cu Statele Unite.

Financial review. Prima pagina a presei straine: Internautii reactioneaza dupa lectia data de Macron unui somer. Moscovici despre populism: Pentru prima data, mi e teama. Germania nu are nevoie de gazul lui Trump. Weber provoaca liderii europeni pe tema

LE SOIR: Venezuela: Internautii reactioneaza dupa lectia lui Macron data unui tanar somer * THE TELEGRAPH: Downing Street indica europarlamentarilor conservatori sa se delimiteze de liderul ungar de extrema-dreapta. * LE FIGARO: Moscovici despre acensiunea populismului in Europa: Pentru prima data, imi este teama * LE MONDE: in Spania va avea loc exhumarea lui Franco * HANDELSBLATT: Germania nu are nevoie de gazul lui Trump * LES ECHOS: Un nou sef pentru a salva Air France-KLM * FINANCIAL TIMES: Weber ii provoaca pe liderii europeni pe tema drepturilor ungare * THE GUARDIAN: Micii Mussolini: seful UE supara Italia prin comentariile sale pe tema ascensiunii extremei drepte. Lectura placuta!.

Uita-te cu atentie la aceasta imagine! Ce vezi prima data? Afla ce spune asta despre tine

Priveste cu atentie imaginea de mai sus. Ce vezi prima data? Afla ce fel de om esti in functie de acest lucru. Barbatii Daca ai descoperit prima data barbatul, inseamna ca ai tendinta sa te gandesti mai mult la.

Reguli de aur pentru prima intalnire. Iata de ce trebuie sa tii cont

Prima intalnire este foarte emotionanta. Incerci sa te simti bine, sa simti chimia dintre voi, sa descoperi cam ce lucruri aveti in comun. Apoi incepi sa te gandesti la urmatoarea intalnire, sau a doua, sau a.

Referendum pentru familia traditionala |Romania, inclusa de Joe Biden in randul statelor care calca in picioare drepturile omului: Discriminarea impotriva oricarei persoane e pur si simplu de neacceptat (VIDEO)

Intr-un discurs sustinut la o cina de gala a Human Rights Campaign, cea mai mare organizatie din SUA pentru apararea drepturilor homosexualilor, fostul vicepresedinte american in mandatele lui Barack Obama, Joe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )