Libnet.ro
UNICEF

15:01

Shinzo Abe vine la Mar-a-Lago pentru a gasi cu Donald Trump un consens asupra Coreei de Nord

Adevărul Adevărul,
Shinzo Abe vine la Mar-a-Lago pentru a gasi cu Donald Trump un consens asupra Coreei de Nord

Premierul japonez Shinzo Abe incepe astazi o vizita de doua zile in Statele Unite, unde va fi primit de presedintele Donald Trump pentru discutii concentrate asupra dosarului nord-coreean, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Cat de rezistenta este Bestia, limuzina prezidentiala a lui Donald Trump

Donald Trump mai are putin pana sa primeasca limuzina prezidentiala adaptata vremurilor actuale, care il va proteja pe parcursul deplasarilor oficiale. Limuzina, cunoscuta colocvial ca bestia, va fi dezvaluita publicului in cateva luni. Aceasta este produsa de Cadillac si a fost livrata deja Serviciilor Secrete din SUA, pentru efectuarea testelor finale. Masina trebuia sa fie [].

Donald Trump, dupa bombardarea Siriei: Misiune indeplinita. O lovitura perfect executata

Presedintele american Donald Trump a salutat sambata o lovitura perfect executata si a multumit aliatilor francez si britanic pentru misiunea indeplinita in Siria, transmit Reuters, dpa si.

Adevarul din spatele atacului SUA din Siria. Ce a decis Donald Trump

Presedintele Donald Trump a ales una dintre optiunile moderate, atunci cand a decis atacul cu rachete in Siria, desi ar fi preferat un atac mai puternic, scrie Wall Street Journal. Alaturi de consilierii.

Fostul sef FBI, despre Donald Trump: E inapt moral sa fie presedinte

James Comey, fostul director al FBI demis de Trump in 2017, a declarat ca presedintele american Donald Trump este nepotrivit moralmente ca lider al Statelor Unite. O persoana . ) care vorbeste despre.

Donald Trump il acuza pe fostul sef al FBI, James Comey, ca a mintit in fata Congresului si sugereaza ca ar trebui sa fie inchis

Presedintele american Donald Trump l-a atacat pe James Comey, fostul sef al FBI, despre care a spus ca a mintit in fata Congresului si a numit cartea sa o autobiografie a minciunilor, scrie BBC.

Romanul care a confectionat Medalia Centenarului. Cum arata decoratia care va ajunge la Donald Trump si la Regina Elisabeta a II-a

Dan Pavel, un expert roman in branding care a realizat peste 100 de branduri inregistrate la OSIM si aproape 1. 000 de logo-uri a realizat o Medalie a Centenarului Marii Uniri ce va fi oferita la 100 de personalitati de pe glob, printre care se numara presedintele S. -Donald Trump, cancelarul Germaniei-Angela Merkel, regina Elisabeta a II-a si presedintele Frantei-Emmanuel Macron.

Robert De Niro si Ben Stiller i-au interpretat pe Robert Mueller si pe avocatul lui Donald Trump la SNL VIDEO

Robert De Niro si Ben Stiller i-au interpretat pe procurorul special Robert Mueller si pe Michael Cohen, avocatul presedintelui american Donald Trump, la emisiunea Saturday Night Live SNL).

Donald Trump, gest neobisnuit dupa bombardarea Siriei

Statele Unite, Marea Britanie si Franta au bombardat, in noaptea de vineri spre sambata, mai multe obiective guvernamentale situate pe teritoriul Siriei. Miscarea celor trei state vine in semn de raspuns la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )