Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt actorii care vor juca rolurile principale in Sacrificiul, noul serial de la Antena 1

Adevărul Adevărul,
Cine sunt actorii care vor juca rolurile principale in Sacrificiul, noul serial de la Antena 1

Antena 1 a anuntat cine sunt cei trei actori care vor interpreta rolurile principale in noul serial al postului, Sacrificiul, care va debuta in aceasta toamna. continuă pe Adevărul

Un nou serial la Antena 1: Sacrificiul. Cine sunt actorii din rolurile principale

Un nou serial la Antena 1 o sa te incante din aceasta toamna, ca sa-ti umple serile din timpul saptamanii, cand esti obosit, dupa munca. Sacrificiul este un nou serial in care joaca tanara generatie de actori. Oana Zavoranu revine, de asemenea, pe micile ecrane, in cazul in care iti era dor. Serialul Sacrificiul va [] .

Dumitru Buzatu, despre sefia PSD: Astept sa vad cine sunt candidatii. Nu vreau sa imi exprim sustinerea fata de nimeni

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni ca nu vrea, deocamdata, sa isi exprime sustinerea pentru un candidat la functia de presedinte al partidului si asteapta sa vada cine sunt cei care do.

Atentie! Pensiile din Romania care vor disparea, pana in 2021. Categoriile de pensionari afectate

Afla care sunt pensiile care vor disparea din Romania, pana in 2021. Exista o categorie actuala de pensii care va fi eliminata in urmatorii ani. Foarte multi romani se incadreaza in aceasta categorie de pensii si vor fi dezamagiticel putin viitorii pensionari, care nu vor mai beneficia de ea. Guvernul se joaca cu pensiile in [] .

Finala Exatlon are loc duminica seara. Cine sunt finalistii si ce trebuie sa stii despre ei

Duminica, 9 iunie 2019, are loc finala celui de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon, difuzate de postul Kanal D. Patru concurenti s-au calificat in finala si se vor bate pentru marele premiu. Duminica, 9 iunie, postul de televiziune Kanal D difuzeaza finala emisiunii Exatlon. Patru finalisti au ramas in finala si se bat pentru marele [] .

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu. E mai in varsta decat el

Cine este femeia care sustine ca are un copil cu Catalin Botezatu? Nu se cunosc multe detalii despre viata ei, dar designerul a recunoscut ca a cunoscut-o cand era mai tanar, dar ea este mai in varsta decat el. Catalin Botezatu a ajuns iar in mijlocul unui scandal cu latura personala, dar zvonurile, desi contradictorii, [] .

ADRIAN STANESCU, PROJECT MANAGER IMOBILIARIUM: Apartamentele cu doua camere - cele mai cautate de clientii care vor o locuinta

Apartamentele cu doua si trei camere raman, de departe, cele mai cautate de catre clientii care vor sa isi achizitioneze o locuinta, prezenti la ultima editie a Targului Imobiliarium, ne-a spus Adrian Stanescu, project manager Imobiliarium. Potrivit domniei sale, la ultima editie a Targului Imobiliarium, care s-a desfasurat in perioada 17-19 mai 2019, au fost prezenti aproximativ 65 de dezvoltatori imobiliari, cu circa 90 de proiecte, numarul fiind in crestere comparativ cu editia precedenta.

Partidul lui Dan Voiculescu are candidat la prezidentiale. Cine e femeia care vrea la Cotroceni: Al cui om sunt eu

Partidul controlat de Dan Voiculescu, PPU adica Partidul Puterii Umaniste si-a desemnat candidatul la prezidentialele de la sfarsitul anului. A fost aleasa o femeie, votata in unanimitate de sutele de delegati prezenti la congresul partidului. Partidul Puterii Umaniste si-a desemnat candidatul la prezidentiale, fiind vorba de prima femeie care anunta ca intra in [] .

Toti romanii care vor credite la banca trebuie sa stie asta! Ce fel de dobanda trebuie aleasa pentru o plata eficienta

Romanii care au nevoie de un credit sunt sfatuiti sa se gandeasca foarte bine inainte de a aplica pentru acesta. Sumele pe care le vor returna difera in functie de dobanda pe care o aleg, fixa sau variabila.

Digi 24: Cine este romanul care ar putea deveni primarul orasului german in care s-au filmat The Grand Budapest Hotel si Inglorious Basterds

Octavian Ursu, un roman care a emigrat in Germania in 1990, a intrat in turul al doilea al alegerilor locale pentru primaria orasului Gorlitz, aflat la granita cu Polonia.

Cine este romanul care i-a daruit lui Trump o insigna cu tricolorul romanesc

Originar din Pitesti, un roman i-a facut cadou lui Donald Trump o insigna cu steagul tarii noastre. Este vorba de Petrut Ghita, care tocmai a absolvit Academia Fortelor Aeriene americane, cea mai importanta in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )