Libnet.ro
UNICEF

00:07

in culisele primului serial thriller din Romania, produs de Pro TV: Va avea standarde tehnico-vizuale la nivel de Netflix si HBO FOTO

Adevărul Adevărul,
in culisele primului serial thriller din Romania, produs de Pro TV: Va avea standarde tehnico-vizuale la nivel de Netflix si HBO FOTO

Adevarul a mers pe platoul de filmare de la Vlad, primul serial thriller romanesc, ce urmeaza a fi difuzat de Pro TV. O parte dintre protagonisti, actorii Andrei Aradits 45 de ani), Adrian Nartea 37 de ani), Olimpia Melinte 32 de ani) si Diana Sar, au dezvaluit detalii din culisele filmarilor si despre povestile personajelor pe care le interpreteaza. continuă pe Adevărul

Sinteza zilei. Defrisarile din Romania, subiect de documentar la BBC

Defrisarile din Romania au devenit subiect de documentar la postul britanic de televiziune BBC.

UDMR, mesaj la sedinta solemna de Centenar: Comunitatea maghiara din Romania a reusit sa-si pastreze identitatea

Senatorul UDMR Novak Csaba-Zoltan a afirmat, miercuri, la sedinta solemna a Parlamentului, ca maghiarii din Romania nu se pot raporta la acest Centenar la fel ca majoritatea romanilor, intrucat ceea ce.

A avut cel mai TARE talk-show din Romania, dar s-a retras de ani buni. Cum arata si cu ce se ocupa acum MARIUS TUCA (FOTO)

S-au scurs 20 de ani de cand era regele absolut al talk-show-urilor din Romania. Astazi, Marius Tuca, retras de ani buni, este un boem manager de radio care scrie constant poezii. Proprietar al Smart FM, fostul.

Studentii la Medicina ii raspund ministrului Pintea: Exista multe motive pentru care medicii tineri pleaca din Romania

Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania FASMR) a reactionat, marti, dupa ce ministrul Sanatatii Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul incheierea unui act aditional la contractele de munca ale rezidentilor, astfel incat acestia sa.

Tinerii din Romania, Bulgaria, Italia si Spania vor fi sprijiniti in vederea angajarii

600 de tineri din Romania, Bulgaria, Italia si Spania, cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani, care nu sunt la scoala, nu urmeaza o forma de pregatire si nici nu muncesc NEET) vor beneficia, in perioada 2018-2021, de instruire si suport pentru a.

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

Topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Romania. Ce surprize au pregatit organizatorii

Chiar daca inca nu se simte mirosul de vin fiert, cozonac si brad, marile orase din tara au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna. Nu doar ca au ornat strazile cu decoratiuni si luminite, dar unele au deschis deja targurile de Craciun.

Un nou jucator in piata de educatie din Romania

Canada, unul dintre liderii mondiali in educatie, vrea sa introduca in tarile din Europa Centrala si de Est un nou model de educatie. Acesta vizeaza o educatie completa a copilului: fizica, intelectuala, emotionala si sociala, in care trei componente.

intalnire SOC la Viena! Cancelarul austriac s-a vazut cu cea mai SEXY deputata din Romania (FOTO)

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a avut o intalnire la Viena cu mai multi tineri parlamentari din Europa, cu putin timp inaintea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )