Libnet.ro
UNICEF

01:05

Divort la Hollywood: Megan Fox si Brian Austin Green se despart dupa o casnicie tumultoasa care a durat 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Divort la Hollywood: Megan Fox si Brian Austin Green se despart dupa o casnicie tumultoasa care a durat 10 ani

Actorii Brian Austin Green si Megan Fox divorteaza dupa o casnicie de 10 ani. Megan Fox a fost vazuta recent cu rapperul Machine Gun Kelly. Cei doi au avut o relatie tumultuoasa, marcata de cateva despartiri si impacari. continuă pe Hotnews

Actorii Megan Fox si Brian Austin Green divorteaza dupa zece ani de casnicie

Megan Fox si Brian Austin Green divorteaza dupa zece ani, a anuntat actorul in episodul de luni al podcast-ului sau, relateaza The Hollywood Reporter.

Zvonurile se confirma! Brian Austin Green si Megan Fox se despart dupa 10 ani!

Daca in urma cu aproape o luna despartirea lor era doar la stadiu de speculatie, iata ca zvonurile se confirma! Brian Austin Green si Megan Fox divorteaza dupa aproape 10 ani de casnicie! Mai mult decat atat, frumoasa actrita ar avea deja un alt barbat in viata ei! .

Megan Fox, la un pas de divort. Ce mesaj a postat sotul ei, Brian Austin pe o retea de socializare dupa ce actrita a fost surprinsa alaturi de un rapper celebru (FOTO)

Megan Fox si sotul ei, actorul Brian Austin sunt casatoriti de 10 ani, insa povestea de iubire ar putea fi tot mai aproape de sfarsit. Actorul in varsta de 46 de ani a postat un mesaj codat de ziua sotiei sa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )