Libnet.ro
UNICEF

21:45

Johnny Depp, protagonist intr-un film inspirat din scandalul in care a fost implicat Dominique Strauss-Kahn

Adevărul Adevărul,
Johnny Depp, protagonist intr-un film inspirat din scandalul in care a fost implicat Dominique Strauss-Kahn

Actorul american Johnny Depp va interpreta rolul principal intr-un film inspirat din scandalul de agresiune sexuala in care a fost implicat politicianul si economistul francez Dominique Strauss-Kahn, informeaza contactmusic. com, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Johnny Depp si Marion Cotillard, intr-un nou film despre Dominique Strauss-Kahn

Johnny Depp va intruchipa un diplomat francez acuzat de agresiune sexuala in The Libertine, o pelicula inspirata de saga legala a lui Dominique Strauss-Kahn, in care va juca si Marion Cotillard, potrivit unor surse oficiale si din media, citate de Agerpres.

Johnny Depp a ironizat propriile scuze pe care le-a prezentat in scandalul terrierilor VIDEO

Actorul american Johnny Depp, prezent in Marea Britanie pentru a-si promova cel mai recent film al sau, a ironizat propriile scuze pe care le-a prezentat intr-un mesaj video, recent, in scandalul terrierilor, care a izbucnit dupa ce starul hollywoodian si sotia lui au introdus ilegal in Australia doi caini de companie, potrivit News. ro.

Incendiu intr-un campus studentesc din Timisoara

Zeci de studenti din campusul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului USAB) au fost evacuati dintr-un camin studentesc, dupa ce intr-o camera a izbucnit un incendiu,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )