Libnet.ro
UNICEF

21:00

Politia metropolitana din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala in cazul Weinstein

Hotnews Hotnews,
 Politia metropolitana din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala in cazul Weinstein

Metropolitan Police din Londra investigheaza trei noi acuzatii de agresiune sexuala care ii sunt aduse producatorului Harvey Weinstein de o femeie, informeaza BBC, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Politia a inceput cercetarile in cazul acuzatiilor de viol si hartuire sexuala care-l vizeaza pe producatorul Harvey Weinstein

Politia metropolitana din Londra a deschis o ancheta cu privire la presupusele actiuni ale producatorului de la Hollywood, Harvey Weinstein, iar Politia din New York cauta noi plangeri impotriva acestuia, relateazaThe Guardian.

Uraganul Ophelia se apropie de Marea Britanie. Avertizarile transmise de Politia Metropolitana

Uraganul Ophenia se apropie de Marea Britanie, iar Politia Metropolitana a emis mai multe avertizari pentru a pregati populatia pentru momentul in care furtuna va lovi. Potrivit libertatea. ro, uraganul.

Noi acuzatii de agresiune sexuala impotriva producatorului de la Hollywood. Ce au povestit actritele

Au aparut noi acuzatii impotriva producatorului de la Hollywood, Harvey Weinstein, care este implicat intr-un imens scandal sexual. Mai multe actrite de la Hollywood l-au acuzat de agresiune sexuala,.

Premierul Tudose ii trimite luni presedintelui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri, fara a avea si o varianta de rezerva

Premierul Mihai Tudose ii va trimite oficial, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a reusit sa impuna liderului PSD, Liviu Dragnea, schimbarea titularilor portofoliilor respective.

Explozie intr-un mall din judetul Harghita. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite dupa ce vineri dupa-amiaza a explodat sistemul de stingere a incendiilor cu pulberi a unui mall din Gheorgheni, 75 de persoane, intre care 15 copii, fiind nevoite sa se.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )