Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri prezidentiale 2014: Prima TV demareaza campania Ne facem auziti, prin care indeamna oamenii sa iasa la vot

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014: Prima TV demareaza campania Ne facem auziti, prin care indeamna oamenii sa iasa la vot

Prima TV demareza campania Ne facem auziti, prin care invita oamenii, in mod special tinerii, sa mearga la vot in zilele de 2 si 16 noiembrie. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI se judeca dupa alegeri

Instanta Suprema a fixat un termen in dosarul in care Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegeri prezidentiale 2014, este acuzat ca s-ar fi aflat in incompatibilitate.

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Victor Ponta vine joi la Sibiu

Premierul Victor Ponta, principalul favorit in cursa pentru alegeri prezidentiale 2014, va face joi o vizita in judetul Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014: Cum vede Calin Popescu Tariceanu prima functie in stat: exact opusul lui Basescu

Prezent vineri, 24 octombrie, la Zalau, in campanie electorala pentru alegerile prezidentiale 2014 de peste o saptamana, Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre visul sau ca Romania sa ajunga, pana in 2030 a saptea putere economica a Europei, dar si despre care crede el ca ar trebui sa fie profilul presedintelui Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, pus la pamant de vantul de la Constanta

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale 2014, a avut la Constanta un inamic la care nu se astepta si care i-a sifonat imaginea.

Alegeri prezidentiale 2014: Tariceanu: La Dacia este bataie intre angajati - cine sa lucreze sambata si duminica

Fostul premier al Romaniei Calin Popescu Tariceanu, acum candidat la alegerile prezidentiale 2014, a declarat vineri, la Zalau, ca romanii nu sunt atat de lenesi precum se spune si precum ei insisi se definesc, problema fiind, de fapt, lipsa locurilor de munca bine platite.

Alegeri prezidentiale 2014. Materialele defaimatoare cu Klaus Iohannis trebuie retrase

Biroul Electoral Judetean Constanta a dispus joi, octombrie, retragerea materialelor electorale considerate defaimatoare la adresa lui Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Traian Basescu se inscrie in PMP pe 22 decembrie

Presedintele PMP, ELena Udrea, candidatul partidului la alegerile prezidentiale 2014, a anuntat ca presedintele Traian Basescu se va inscrie in PMP a doua zi dupa ce ii expira mandatul, mai exact pe 22 decembrie.

Alegeri prezidentiale 2014. Lovitura pentru candidatul PSD data de Biroul Electoral Judetean. Toate afisele si bannerele din judet trebuie date jos

Biroul Electoral Judetean Vrancea a admis contestatia Aliantei Crestin Liberale in privinta afiselor si bannerelor electorale pentru alegerile prezidentiale 2014.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Un membru al PDL din Arad sustine ca a fost lovit de o masina cu inscriptii ale PSD

In plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale 2014, liderul PDL Dezna judetul Arad), Catalin Stoica, sustine ca a fost lovit, in cursul noptii de luni spre marti, de un autoturism de campanie al PSD.

Alegeri prezidentiale 2014.Victor Ponta, la B1 TV:Daca ar fi vorba despre ce isi doresc partenerii nostri strategici, as fi ales

Premierul Victor Ponta a vorbit, la B1 TV, despre ultima saptamana din campania electorala pentru turul I al alegerilor prezidentiale, dar si despre jocurile colegilor sai de partid pentru preluarea sefiei PSD, care vin in contradictie cu decizia de la Orastie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )